No ale przecież nie ustawiamy doniczek jedna na drugiej żeby nam objętośc byłą potrzebna. A ja mam kose z matmy na matematycznym profilu ]
No i ty się dziwisz że to się rozwiąże zakłądając ze środki koła to wierzchołki trójkąta, Chyba to jakaś malutka koska was uczy
Cannabis101:
Ja akurat z mjatmy jestem dobry i nie widze potrzeby zeby do wyliczenia ile donic do boxa wkladac chwytac sie za zalozenia ze trojkat blablabla...
Wyobraźcie sobie jak by najwiecej weszło... Wezcie 3 szklanki i ustawcie je obok siebie tak aby zajmowlay jak najmniejsza powieżchnie... etc...
Taki zajebisty ziomek kiedys powiedział:
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy"
A. Einstein
Koniec tematu bo to nie uniwerek!!
Gum@ pisze: szcególnie że użył słowa POWIERZCHNIA
Leonardo pisze: powieżchnie...
hahaha :-D
a tak an serio to sorry za błędy ale piszac na kompie czesto je robie... jak pisze cos recznie to żadziej... Jakiś dziwny przypadek dysgrafii... ;) :scared:
Jah z Wami...
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
to sa chyba doniczki torfowe. mozesz ich uzyc, one pozniej w glebie sie rozkladaja.
Powód: usunięto zbędny cytat
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.