Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Czy wy też macie uczucie na metoksie, że czujecie bliską obecność przyjaznych was osób? - ja np ostatnio czułem jakby moje dziewczyna była tuż obok (a była ze 20km dalej) i mówiłem do niej, potem dzwoniłem myśląc że ma taki sam stan i wszystko zrozumie... na szczęście nic połączyło.
Teraz mam mocną króliczą pizdę i to uczucie jest niesamowite - to jak deksowy egregor, ale nie rozwala tak oczu, więc da się klikać (japońsko mrużę oczy^^
@up - i kliknął - jakabaki bełkot bany... tuse :nuts: pomaluj:
pierdole ja ciebie kochani - przyprawy jedzcie, nie żałujcie
metoksa setunia to przyprawa dla żbika niezbędna - tato wszedł rano i już wiedział, że dzień będzie udany, bo zjadł wczoraj setunię.
Wie tato, że to różowe na nieboskłonie jest ruchome i jak chce to wyłączy.
Ten KOAN był jak wsad wiśniowy w Danio... albo nie - był jak programator halucynacji, ale kurwa jaki to typ halucynacji? 8-(
Czy wy sobie zdajecie sprawę z konsekwencji tych halucynacji? - ten proszek ma właściwości terapeutyczne - wprowadza nowy wymiar w którym rodzina wspólnie podróżuje.
Piłem? - nie jadę. Zostaje w domu. Podaj metoksy, ale najpierw umyj naczynia bo potem pozbijasz.
To był mój najlepszy trip po metoksie - pierwszy bez opio i benzo. To było JAK:
wejście do kabiny. CLICK, zapinam pasy... Wiem czego się spodziewać i nauczony lotami latam jak Top Gun num num :-)
Zakurwisty plus, po raz kolejny, dla moich mebli - razem ze świeczkami tworzą posągi jak Stonehenge i wyglądają jak góry.
Wcześniej bałem się oddać półsnowi w obawie przed szaleństwem i utratą "ja", ale nie ma się co bać - odrzucając strach otwieracie przed sobą ogromne pole pełne fioletowych słoni i dobrze wiecie, że zrobią co chcecie ;-)
Jakbyś mi zaparzyła kawy, to bym napisał na szybko magisterkę z istoty typu muzyki takiej jak ta:
Koan – The Signs: Entanglement
Tożto kurwa muzyka zrobiona właśnie pod obrus.
Powód: scalono dwa posty
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Dzisiaj wzięłam 60mg i pierwszy raz poczułam na chwilę, że nie wiem kim jestem i nie wiem co się dzieje. Więc to nie zależy od dawki, a od czegoś innego
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Jamajka pisze:Ja na tripie nie jestem ogłupiona, wręcz przeciwnie - bardzo mądra. Tylko z wysławianiem się są problemy.
Dzisiaj wzięłam 60mg i pierwszy raz poczułam na chwilę, że nie wiem kim jestem i nie wiem co się dzieje. Więc to nie zależy od dawki, a od czegoś innego
Też wole mniejsze dawki i zdecydowanie browarek do tego. ~80mg i 3 browarki to taka dobra kombinacja na imprezę. Nie będzie za mocno, ale się wyluzujesz i nie zrobisz nic głupiego.
Hawkwing też nie umie mówić ^^
Zobaczę jak się będzie z GBL'em mixować - 1ml GBL + 30mg MXE iv np.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.