jeśli coś zmieniasz w środowisku i jest to dość duża zmiana to odczekaj pare dni roślina nie pokaże ci że wyzdrowiała po paru godzinach trzeba dac jej czas
Pozatym ciezko cos powiedziec ale listki troche dziwne (co to za nasionko??)
Mysle ze jest troszkr wyciagnieta.
[ external image ]
Tak wygladaja moje po niewiele dluzszym czasie liczac od wyjscia z ziemi.
Ale nie wiem jak z tem u Ciebie?? Mozesz dac nizej lampe??
Odmiana Skunk,
Roślina była nie zraszana przez prawie 2 dni więc moze dlatego w takim jest stanie!
Mam lampe HPS 100W z szybą, czubek rośliny od szyby to ok 10 cm, ale bliżej jest już chyba ciepło?
ile masz rosli??(jak bedzie facet to co zrobisz?)
moze masz za goraco daj reke pod tego hps 10 cm ale wrazliwa czescia i badnij jak jest.
Pokaz zdjecie calego boxa
Ale mam zamolo danych zeby cos powiedziec.
Nie wiem ile i kiedy podlewasz ??
Masz boxa wylozonego jakims materialem co odbija swiatlo??
wazne aby nie podlewac codziennie i nie dawac zadnych nawozow.
Mozesz miec tez zle ph ziemi ale tego nie da sie sprawdzic palcem
zobacz tuhttp://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=11688
Teraz zauważyłem, że chodzi o młodziutkie roślinki. Faktycznie może tak być, że mają za dużo wody. W każdym razie z większymi roślinami to jest tak, że jak liście opadają, to oznaka, że mają mało wody.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.