Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
PanMuchomor pisze:i przez to mam później erotyczno-koszmarno-robaczywe halucynacje
Oskarsoon pisze: Jak bardzo Tantum Rosa jest szkodliwe dla zdrowia?
Szkodliwość czystej benzydaminy nie jest do końca znana, ale prawdopodobnie uszkadza jakieś obszary w mózgu jeśli jest spożywana za często lub w wielkich ilościach
Wercik pisze: Ile kosztuje paczka i ile w niej jest saszetek?
szit!, no to bez ekstraktu nie ma się po co w to bawić ]
Ekstrakcja jest dziecinnie prosta. ;)
again and again
ok narazie daje sobie spokoj z postami....
czas dzialac!! :)
Takie informacje na przyszłość możesz znaleźć na stronach producenta danego leku, np. http://www.tantumrosa.pl/informacja.html
Pozdrawiam
opiady, kodeina i benzydamina w zupelnosci mi wystarcza. :-D Ale jestem zdziwiony ze moja koda stoi juz prawie dobe w butelce i nie moge sie dopatrzec jakiegokolwiek zamulenia plynu. :)
apropo uzywalem do tego potrojnego papierowego recznika kuchennego. . ale nie bede wiecej tego o kodzie opisywal w tym dziale forum.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.