no to moze na chlopski rozum: widzial ktos kiedys zdjecie uprawy gdzie byly fajne dorodne szczyty i nie bylo widac wentylatora gdzies w kadrze? bo ja nie ...i basta
i jakas efektywnosc w dostarczaniu co2 ma np drozdowa bimbrownia albo "basenik" z gazowki w wodzie i zraszanie scianek boxa gazówka?
chyba zamowie to w sprayu jest z dufuzorem...nie jest to az taki majatek biorac pod uwage cene "zaciere" i robicizne z tym.... a mysle ze starczy na 2ost tyg flov... a moze ze nawet zostanie...
a moze dmuchac balony i wstawiac do boxow nie dokonca szczelne :nuts: :-D
czyli na 2-3 roslinki w boxie nie jest potrzebne dodatkowe CO2? wystarczy ze co jakis czas otworze szafke i pooddycham sobie z moimi roslinkami ;) ? czy wytwarzanie dodatkowego CO2 jest w moim przypadku potrzebne?
Cannabis101 pisze:Z wietrzeniem nie będzie problemu, samo świerze powietrze wystarczy bez żadnych drożdzy, świeczek itp?
btw: 2-3 świeczki typ ikea: wyprodukuja mase CO2.
jak nei to odpisz do mnie na przez:"wyslij e-mail do uzytkownika"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.