Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
Nazwa: Smile (usmieszek - denna podroba)
Kolor: rozowa
Kształt: okragla
Logo: :)
Gdzie kupione: zachod Polski
Kiedy kupione: piatek przedsylwestrowy
Sposób przyjęcia: doustnie

Opis działania: Heh, mialem nadzieje ze pojawilo sie cos dobrego, mylilem sie, zachecony tym ze wypowiadali sie o niej dobrze kupilem jedna do stestowania. Zjadlem, po okolo 20min zaczelo sie lekkimi efektami pobudzeni, pozniej bylo podobnie, pobudzony, gadka, oczy czarne, chwile fazy ktore mogly sie podobac i byl pozytywne trwaly okolo godzinki, osoby, ktore zjadly tego wieczoru 3-6 nie wygladali w ogole, tragedia a ich ocena - "Zajebiste tabsy!"
Malo tego, do domu zladowalem po 1, zasnalem kolo 5, dobrze ze w ogole zasnalem.

Ocena działania: 1/10 - bo to nie byla mdma

Info: Nie polecam kupna, chyba ze ktos tak lubi, ale i taniej by komus wyszlo kupic dobrego wora fety.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Nazwa: niebieski krzyz
Kolor: niebieski
Kształt: Okragla
Logo: krzyz
Gdzie kupione: Poznan
Kiedy kupione: kilka dni przed sylwestrem
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Na wejsciu zjadlem dwie. Wjechalo po godzinie ale niezbyt mocno. Po 2 godzinach dorzucilem jeszcze 4
i niestety wjechalo tylko "pierdolniecie mlotem". Cala faza minela bardzo szybko, nie bylo problemow z zasnieciem.
Ocena działania: 2/6
Dodatkowe komentarze: Chociaz wiem jaki teraz syf lata po naszym kraju... spodziewalem sie czegos odrobine mocniejszego. Oceniam ja na 2 bo krazek nie byl totalna wyjeba ale nie zawieral ani kszty MDMA.
Przerwa od ostatniego ladowania trawala niecale 2 miesiace.
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006 przez RysiuRonson, łącznie zmieniany 1 raz.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Nazwa:Koniczynka

Kolor:Biały

Kształt:Okrągły

Logo:Koniczynka

Gdzie kupione:GW

Kiedy kupione:3.01.06

Sposób przyjęcia:Doustnie ,rozgyżone i popite piwkiem

Opis działania:przyjemnie ale średnio ,jak na 3 pigsy powinno bardziej wyczesac i w inny sposób

Ocena działania:5/10

Dodatkowe komentarze:bardzo mocno spiduje
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 228 / 5 / 0
Nazwa: nie wiem, znaczek jak na zalaczonym obrazku
Kolor: bialy
Logo: jakiegos rodaju krzyz ale to nie te krzyze co kraza, dil mowil na to "PLUS" uehehe
Gdzie kupione: zachod PL
Kiedy kupione: sobota
Opis działania: sceptycznie podchodzac do kazdego tabsa w Polsce, zjadlem jedna, po okolo 40 min weszlo, przez moja mysl przebieglo tylko stwierdzenie "wkoncu cos z mdma", mily trip, po niecalych 2 godzinach faza lzeje, i zrobilem cos czego zwykle nie robie, dojadlem pol, przez caly trip palilem lolki z kumplem, z zasnieciem zadnych problemow, drugi, trzeci dzien samopoczucie standardowe.
Ocena: pozytywna, w ocenie moich znajomych, ktorzy czesto sie racza tym srodkiem, porownali je do podwojnych wisienek, ktore u nas krazyly niedawno. Aha po 6 sztukach kolesie wygladali fatalnie, nie polecam.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: die »
Nazwa: Krzyż (???)
Kolor: Biała, jakby sie przyjzec pod swiatlwem jakby sie przyjzec to widze malusienkie brazowe plamki
Kształt: Okrągła, mała, 9X3 mm
Logo: cienko nacieta z czterech stron. te naciecia sie minimalnie rozszerzaja do zewnatrz patrz foto )
Gdzie kupione: Kudowa Zdrój D
Kiedy kupione: wczoraj
Opis działania: Czekam na odpowiedź co to...
[ external image ]
jak zwał, tak zwał...
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
Nazwa: mitsubishi
Kolor: biale
Kształt: okragla, dobrze zbita, bez podzialki na odwrocie
Logo: trzy diamenty (lol?) ...kazdy chyba wie jak wyglada logo mitsubishi ;]
Gdzie kupione: swietokrzyskie
Kiedy kupione: wczoraj... styczen
Opis działania: Zjadlem dwie i bawilem sie nawet dlugo (6h powiedzmy) i nawet przyjemnie (przerwe mialem 3 tygodnie + jestem raczej zaczynajacy to niech tam sobie zaawansowani zjadacze wezma poprawke na to). idac za rada kolegow z forum walnalem przedtem sok z grapefruita na wzmocnienie mocy wiec moze wycisnalem cos wiecej z tego groszka... nie wiem... to co wiem na pewno i po co pisze tego posta to informacja ze musi byc troche bialego scierwa w tym gownie bo cala noc nie spalem ;] a teraz (dzien po) czuje sie gorzej niz chujowo...
Ocena: feta fe, jestem na nie
  • 228 / 5 / 0
Nazwa: lacoste
Kolor: biala
Logo: krokodylek
Gdzie kupione: zachod pl
Kiedy kupione: lato 2004
Opis działania: euforycznie wyrywalo mnie z ziemi po 1,5 duzo mdma, przystepna cena (jak na tamten czas) byly to ostatnie dobre dropsy, pozniej pojawialy sie albo na fecie albo z mala iloscia mdxx,
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: azbestt »
Nazwa: DIAMENT (bodajże)

Wygląd :
portret pamieciowy :-D
[ external image ]
Całkiem spora franca

Gdzie kupione: kuj-pom

Kiedy kupione: maj 2005

Opis działania (okiem amatorskiego dropsiarza niedzielnego ;-) ) :
Zaczęło działać jakiś kwadrans po łyknięciu. Przez pierwsze 2h euforia i radość życia jak we wiosce Gumisiów w pierwszy dzień wiosny :-D. Efekt Strusia Pędziwiatra doskonale sprawdził się podczas popołudniowego spaceru po mieście (obowiązkowo wizyta w parku botanicznym).
W skrócie mówiąc, bardzo przyjemny i intensywny trip.
Ktoś kiedyś śpiewał, że diamenty są wieczne. Niestety autor tej piosenki na myśli miał raczej inne diamenty, gdyż przez następne 2 godzinki faza powoli traciła na swej mocy, by po następnej godzinie pozostały we łbie resztki jazdy. Coś jak cichnące, rozpływające się w przestrzeni echo :-).

Łączny czas działania: ok 5h

Ocena działania (subiektywna jak cholera) : 8+/10 (najlepsza z tych, które dane mi było skosztować ;-) )

Była to moja pierwsza i jak na razie ostania przygoda z tymi kamieniami szlachetnymi. A szkoda. Z chęcią sięgnął bym po nie raz jeszcze :-p

Pozdro
azbestt
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006 przez azbestt, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik azbestt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Nazwa:Rekiny
Kolor:biały
Kształt:okrągly, plaski
Logo:taka rysowana rybka, jak z biblji :-p, tylko z pletwa na grzbiecie
Gdzie kupione: srodkowe pomorze
Kiedy kupione: grudzien 2005
Sposób przyjęcia: doustnie :-D
Opis działania: po tym jak jadlem slabiutkie armani bylem zle nastawiony do naszego rynku, i tak sie jakos zlozylo, ze zjadlem 5 rekinow w dosc krotkim czasie.to byl blad, calkowicie oderwalo mnie od rzeczywistosci, obrazy, ktore byly dalejniz 0,5m ode mnie calkowicie mi sie rozmazywaly, mieszajac przy tym swoje barwy. bylem w niesamowitej euforii. wyjadkowo mocno wykrzywialo mi twarz, to byl chyba jedyny minus.
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze:pozniej zdazaly sie imprezy na ktorych zjadalem tylko 1 rekinka i efekty byly calkiem zadowalajace(jak na tak mala dawke ;-) ).

Nazwa:Podkowy
Kolor:biały, z czarnymi kropkami
Logo:podkowa
Gdzie kupione:srodkowe pomorze
Kiedy kupione:czerwiec 2005
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:wyjatkowo mocne. zjadlem tylko 2 sztuki, a calkowicie stracilem orientacje. nie mialem pojecia gdzie jestem. wypelnialo mnie niesamowite cieplo. wszystko wygladalo przepieknie w swietle ultrafioletu. odczowalem bardzo mocne pobudzenie sexualne(podobnie jak moja dziewczyna :-D ), napewno nie fetowane.
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze:Moja dziewczyna miala podobne efekty, a zjadla zaledwie 0,5 dropsa!!! jedyna impreza jaka pamietam po ktorej zostaly jeszcze groszki(zwykle brakuje:-p).
POLECAM

Nazwa:Versace
Kolor:biały
Logo:twarz kolesia(chyba kolesia:P)
Gdzie kupione:srodkowe pomorze
Kiedy kupione:maj 2005
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:dosyc dobre. wkrecaja sie ok.40 min. fassska pozytywna. wogole nie sa fecone(jak juz to tylko troche).
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:nie potrafie dokladnie okreslic ich dzialania, bo jadlem w niezbyt sprzyjajacych warunkach. w szkole na lekcji, bez muzy i bez klimatu:((. a po wyjsciu ze szkoly dorzucilem dwie gwiazdki i fazy sie zmixowaly:).
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2006 przez normi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dr_green »
Nazwa:Krzyż
Kolor:Różowe i zółte
Kształt:Okrągła
Logo:Krzyż
Gdzie kupione:Lubelskie
Kiedy kupione:2 tygodnie temu
Sposób przyjęcia:ja pół w nos i drugie pół zgryzione, kumpel cała w nos i druga zrgryziona
Opis działania:ja nie poczułem kompletnie nic, a kumpla naspeedowało ( mówił że jak po setce )
Ocena działania:dla mnie 1/10
Dodatkowe komentarze:sam proch, nic a nic MDMA
Zablokowany
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.