uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Ja miałem niski plon z WW na Outdoor. Nie dzoszła do końca i dostała w dupe na pierwszych przymrozkach ale nie było tak tragicznie bo ok 35g z rośliny wyszło i ogrom suszu z liści, które też nieziemsko kopały. Po sproszkowaniu liści wyszła mi nawet rureczka przeokrutnego haszyku:D
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
Ca2na3is pisze:
Ja miałem niski plon z WW na Outdoor.
Dziwne. WW rosnie bardzo duża out. Plony sa raczej spore.. tylko szczyty patykowate i niedoformowane. Rozwiniete mnjejwiecej jak takie po 4 tyglach kwitnienia indoor.
Fakt, że lisci jest wiecej od szczytów.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
Siema sprawa w drChronic wyglada tak że pieniadze wysłalem 18.01 a liscik przyszedl do mnie 27.01 byłem bardzo mile zaskoczony hehe i mam pytanie czy na powierzchnie 0,6x0,5 dac jedna czy 2 Matki na klony? klonow chcial bym zrobic cos kolo 10-15 :) ale bedzie to moj 1 raz.
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kobaia »
polak pisze:
Co do tego kamienia nie uwazasz, ze on bedzie tworzyl babelki na malym obszarze? Jezeli bym poprowadzil na dnie pojemnika rury (tak ze 3 rzedy) to by nie bylo lepszym rozwiazaniem..... (ogolnie nie wiem czy to bedzie dzialalo :p)
Mozesz: v1) od razu kupic dlugi kamien v2) zalozyc trojnik na wyjsciu pompki i w pojemniku dwa kamienie.
Rury z otworami, zamiast kamienia ? ... obawiam sie, ze cisnienia wystarczy tylko na przepchniecie powietrza z pierwszych kilku dziurek :)
Uwaga! Użytkownik kobaia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
ale jak dziurki beda do dolu to powietrze najpierw bedzie wypelniac gore rurki a nadmiar bedzie uciekal dziurkami od dolu chyba w miare rownomiernie ?
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Nie wydaje mi się....Wraz z rosnącą odległością pd p[ierwszej dziurki w rurce będzie się znajdować coraz mniej powietrza a co za tym idzie ciśnienie będzie coraz mniejsze czyli przez dziurki będzie uchodziło coraz mniej powietrza. A jak wiemy ciśnienie rozkłada się równomiernie na całej powerzchni więc nie powinno mieć znaczenia to czy dziurki skierowane są do dołu czy do góry. To tylko teoretyczne domniemania na podstawie tego co mnie nauczyła pani X w szkole więc jeśli ktoś ma o tym większe pojęcie to prosze mnie poprawić ;-)
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
sry mam skonczone tylko 1,5 klasy przedszkola
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No wiesz.....znam gościa który ukończył jak narazie 9 klas (6 podstawówki i 3 gim) ma 18 lat i czytać nie potrafi....nie wiem jak on wyszedł z 2 podstawówki :nuts:
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
Ponawiam pytanie: Czy na powierzchnie 0,6x0,5 dac jedna czy 2 Matki na klony? klonow chcial bym zrobic cos kolo 10-15 ale bedzie to moj 1 raz.
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ja na twoim mijescu bym zrobił tam dwie matki...
z paru przyczyn:
1. Jedna może sie okazać hujowa
2. Możesz coś spierdolić
3. Masz dosyć dużą przestrzeń więc będziesz mógł ją wykorzystac na maxa i zaoszczędzisz czas...
4. Zawsze się czujesz bezpieczniej bo masz dwie matki... Jak jedna sie trafi mutant albo niewiadomo co to pozostaje ci druga...
5. Możesz wybrać sobie lepszą rośline (wyboru duzego niemasz ale zawsze jest ;P )
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).