Ciekawostka: mój rekord jeśli chodzi o czas między kliknięciem "zamów", a odbiorem w aptece to 8 godzin :-) Zamówiłem o 2 w nocy a odebrałem o 10 ;-)
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, że Pana/Pani konto zostało zablokowane przez
administratora Portalu (art. 96 ust. 4 ustawy z dnia 6 września 2001
roku zwanej "Prawem Farmaceutycznym"). Cyklicznie zamawiał Pan większe
ilości preparatu zawierającego w składzie kodeinę - Antidol. Takie
postępowanie może nawet spowodować zagrożenie zdrowia pacjenta.
Proszę porozmawiać na ten temat z lekarzem.
Z poważaniem - Administrator www.doz.pl
Opia pisze:Opiofan, masz mistrza!Jak często i dużo zamawiałeś? Po jakim czasie zablokowali Ci konto?
W okolicach tego bana stwierdziłem, że sobie zamówię do kilku ulubionych aptek na zapas i poszły tak z 4 zamówienia, każde do innej. No i nagle nie szło się zalogować :-D. Co ciekawe, mimo blokady konta 3 z nich i tak przyszły ;-).
Myślę że to nie automat, ale jakieś monitorowanie odgórne podejrzanych zachowań (lub ewentualnie cynk z którejś apteki do centrali w międzyczasie).
Chuj im w dupę, zakładam nowe, mogliby mi tylko zebrane punkty na nie przelać
Jebać "złe" apteki , wystarczy znaleźć jedną w mieście co ma to w dupie i tam chodzic dzien w dzien zwietrza interes i wydaja bez poblemu , a juz wogole jak pare razy zostawisz 100zl na ladzie w jeden dzien.
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
edit: a najgorsze jest to ze jak jest brak jakichkolwiek zapasow, jest sobota popoludnie, chce pojechac po kode, a w miescie dyzur ma wlasnie ta apteka, z ta lajza za lada. I to jedyna apteka otwarta przez weekend w miescie. Nie ma ani jednej 24h. To dopiero lipa...
chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.