Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Najefektowniejszym sposobem zarzucania jest po 10 tabletek co 5 min przez lewe ramie. Nie zapominajcie krzyknąć ''siup!''.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Dzięki stary! , Genialne! jest dopiero 8:00 rano no ale co tam! Zeby wyprobowac twoją metode to musze isc do apteki. No to ide! Napisze relacje czy jest dobra
J73 pisze:U mnie standardowo, wyłuskana paczka w lewej garści, w prawej soczek grejfrutowy 300 ml tymbark, i lecim.
Rozmowy acreal
mac pisze:ja pierdole niebywale. Musze sprÓbowaćJ73 pisze:U mnie standardowo, wyłuskana paczka w lewej garści, w prawej soczek grejfrutowy 300 ml tymbark, i lecim.
wendrowycz pisze:Nie jest to jednak ergonomiczny i ekonomiczny sposób. .
Z początku to wsypywałem tabsy na rękę i zdarzało się nawet bez popijania, ale teraz to wręcz odrzuca.
Teraz jak mówiłem po 2,3 na koniec języka i heja.
Dzisiaj próbowałem zagryzać czekoladą, nie ma tragedii, ale smak nadal się przebija.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.