Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
- co wam jest? naćpaliście się czymś?! Idziemy do pielęgniarki!
No i poszliśmy, ale po dojściu do gabinetu już wszystko było w porządku. A pamiętam, jak kumpla spotkałem pierwszy raz po poopersie. Idzie, mały wytrzeszcz oczu, rozgląda się dookoła siebie, uśmiech na twarzy i chwiejny krok...
Dał mi butelczke, a byłem chyba na 10 acodinach i poszedłem do kibla. Wachąłem jak najmocniej potrafiłem, jak najgłębiej... uśmiech i ciągle O ja pierdole! O ja pierdole :) nie mogłem stamtąd wyjść, KOMPLETNA DEZORIENTACJA tak to mozna nazwac. Po tem sie balem, ze nauczycielki przyjda. Kumpel przyszedl bo buteleczke i przekonal mnie, ze jednak nic mi nie jest. Ogolnie, odradzam :) Bol glowy, cos z gardlem, ale bede pamietal do konca zycia...
Wiec najpierw opowiem jak to bylo pierwszy raz ( to byl moj pierwszy drag , nawet nie palilem ziola czy haszu wtedy jak mi zaproponowano poppersa).
Byloo zajebiscie , goraco , najpierw sie wystraszylem a pozniej banan na twarzy , i przez caly wieczor wachalem sobie z kumplami .... Kilka dlugich miesiecy minelo i oczywisice inne zeczy sie prubowalo :) .
Pierwszy mix : MJ+Poppers
zazwyczaj ja z pewnym kumplem bylem zmulony po MJ , poppersa wachnelismy po blanciku no to zianie mielismy zniczego :D .
Ale co mnie rozwalilo to DROPS+POPPERS , zjadlem 2 krzyze zolte , wypilem szklanke wodki , butelke winka czerwonego , no i jazda na miasto , jak wachnalem poppersa w takim stanie , no to malo co sie nie wywracalem na ziemie , musialem sie opierac o sciany czy siadac na lawki bo nie moglem ustac ,
Pozniej cos mi sie poje...£o i wszedlem do pociagu , i dwie stacje pozniej zczailem ze wnim jestem, i nie bardzo wiedzialem gdzie jechac wiec wyszedlem i na piechote pochodzilem sobie zeby zczaic co sie dzieje , :)
sorki ze sie tak rozpisalem
pozdro
RysiuRonson pisze: Ktos moze napisac na ile starcza 15ml tego bajeru ?
raz z 2 kolesiamy w 40 min wywachalismy przeszlo pol poppersa =).
A ogulnie mysle ze mozesz smialo go miec z mmmmhmmm np tydzien , 2 ... to juz zalerzy od ciebie
Dla osób które zatruły sie cyjankami ! Gdyby był tylko dla pedałow to w ksiąze do preparatyki organicznej środków leczniczych z 1970 roku nie byłoby opisu syntezy a jest :P
farmer zibi pisze: A wiecie dla kogo zostal stworzony popers. Dla pedalow zeby im sie dupcia luzowala. Wiec powodzenia zycze wszystkim uzytkownikom i "luznych kakalników' ha ha ha
Panna Rodzynka ma rację, to nie jest tylko dla gejów.
Azotan amylu jest substancją powodującą rozszerzenie naczyń krwionośnych tak więc w medycynie azotan amylu bywa stosowany w leczeniu anginy oraz zatorów naczyń krwionośnych doprowadzających krew do serca.
MMhmm teraz jest to popularna urzywka dla "pedalow"... tak duzo osub mowi, hmmm w sumie gdzie wy go kupujecie ? Bo ja w sex shopie . ( Nie jestem pedalem ! )
zany21 pisze: slyszalem ze tez byl w medycynie urzywany zeby podudzic serce do bicia .
MMhmm teraz jest to popularna urzywka dla "pedalow"... tak duzo osub mowi, hmmm w sumie gdzie wy go kupujecie ? Bo ja w sex shopie . ( Nie jestem pedalem ! )
Ale można zamówić przez internet.
Poza tym w celach seksualnych nie jest używany tylko przez gejów, ale też przez heteryków ponieważ przez te kilka minut wzmacnia podniecenie, więc często się go wącha podczas seksu mężczyzny z kobietą.
Przy seksie analnym z kobietą też się przydaje, ponieważ rozluźnia zwieracze i penis łatwiej wchodzi do odbytu ( to powód dla którego jest sposowany przez gejów).
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.