Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 178 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nildur »
O.k znalazłem środek który ma czystą efke, trip-raport jest na nauro grove na tym własnie srodku. Jest droga owszem, ale po co sie meczyc? Uzbierac kaske i kupowac. Nazywa sie Vaso Pro. Ale oczywiscie nie wierze, ze jest to czysciutka. Znalazlem troche drozsza i dodali jaka substancje przez co wiecej efki sie wchlania i lepiej dziala.

A ja mam takie pytanie. Jesli w takim razie pisza, ze to jest czysta efka... to mozna ja walic dozylnie? W jakiej postaci, co musi byc dodane zeby walnac sobie ja w kabel? A mozna ja do noska?
  • 494 / 27 / 0
kasuj
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006 przez Der neue Rauschstoffbenutzer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Efedryny nie należy brać dożylnie. Wciąganie też odradzam. Kiedyś wciągnąłem około 100mg czystej efedryny i rzygałem dalej niż widziałem...
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 6 / 0
lucyper2 pisze:
Kiedyś wciągnąłem około 100mg czystej efedryny i rzygałem dalej niż widziałem...
Trafna sugestia. Jesli w takim razie odpada dozylnie i donosowo, moze pod jezyk? Ale ta czysta chyba nie jest dobra w smaku i zapachu??
  • 178 / 6 / 0
Powiedzcie mi czy nie daloby sie skombinowac samej meskaliny w tabletkach? Jak widzialem to co jest na lyzce to az niedobrze mi sie robi :/. Czekam na raport czy podzialalo!
  • 144 / 8 / 0
skasowac
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Phunkee »
Siema
To San Pedro jest w końcu w polsce legalny, bo sam już niewiem. Zanczy czy posiadanie/handel jest legalny w polsce?
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Phunkee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.