najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 218 / / 0
mieliscie to juz? jakie wrazennia? jakies wskazowki co do jej uprawy?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariomario »
ja mam 4 sztuki, idzie 27 dzien 12/12 maja ok 0,5 m albo i wiecej w porownaniu do easy budow ktorych mam2 szt to grejfruty to kolosy - nic dziwnego to sativa.
ale rzeczywiscie stabilnosc grejfruta to 65chyba procent, trzeba regularnie mu dostarczac wody pozywienia bo liscie zolna dolne usychaja itp. a tak ogolnie to zaczyna puchnąć no i z 4 na 4 wyszly żenskie wiec wsszystko ok zobaczymy jak plony :D
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
a jak z zapachem? intensywny? podobno podchodzi lekko pod kawowy, to prawda? jakiej techniki stosujesz, podobno zalecany jest SOG.
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
chyba do większości odmian jest "polecany" sog (plony z m2 są z założenia przy stosowaniu sea of green). czyli musiałbyś mieć dorodną matkę na klony etc. jest to dośc czasochłonne :-p. jeżeli twój box nie jest zbyt niski obejdzie sie bez róznych technik ;-)
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariomario »
zapach niewiem nieznam sie na zapach ale czuc ale nie mocno zobaczymy jak bedzie pachniec w kolejnym miesiacu (ostatnim)
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
Ja posiadam 2xgrapefruit i klona gf sa w 52 dniu flov 12/12...zapach stnowony na vegu jak i na flov...kawowo-cytrusowy, kwasny...choc nie wiem w jakie slowa ubrac zeby zapach dobrze okreslic...na pewno nie jest mocny na vegu jak i na flov...
duzy plon z niej jest...łądnie sie rozgałezia gesto....na scrogu mialem duzo z nia roboty w porownianiu z Chrystal ale i tez plon bedize od niej wiekszy...
posiada ładnie duzo zywicy choc nie tak duzo i nie tak klejaca jak u chrystal :scared:
klon GF jest mniejszy od klona CH ale to pewnie przez to ze dałem GF do doniczk 1litrowej a dopeiro jak sie juz gniotła z tydzien dałem do 2l bo od przesadzaenia nic nie urosła w gore tylko troche napuchła i stwrdniała...
fotki rzuce to jest 48dzien flov choc klony sa troche opoznione plus jedna gf ktora miala wypadek...bo w po trenowaniu lst podlałem i zrosiłem...łodyzka tak dostała wilgoci ze sie odkleiła w miesjscu gdzie był onajwieksze napiecie po nagieciu....odłamały sie 2pietra z 5ciu :#:

http://img64.imageshack.us/my.php?image ... ttt0wq.jpg gf
http://img513.imageshack.us/my.php?imag ... ich2po.jpg
pierwszy klon gf potem klopn chrystal i w tle chrystal
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Jakie dokładnie podłoże sporządziłes pod tego Grapefruita ??
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
ziemia uniwerslana, perlit w stosunku na tzw oko gdzies 80/20 plus troche karemzytu (5%),
karemzyt w stosunku 50/50 z ziemia na same dno...
dolomit 1lyzka na 1-1,5 litra mieszanki
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
jakiej wielkosci masz ten scrog (chodzi o rosline )dł x szer ?? mi zostala jedna dobra roslina z 4 i chyba mój problem rozwiazałem czyli pozostale 2 roslinki byly za blisko św.kompaktowych i sie przegrzaly jedna jeszcze zyje stozek wzrostu zieloniutki moze jeszcze cos z niej bedzie ,ale te listki 2 pieterka nie sa takie ładne jak w tej zdrowej ....ja mam boxa 25cmx 45cm to czyli moze jeden grapefruit mi styknie ;)
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
szkoda 3 gf...ale wypadki sie zdarzaja przez co człowiek sie uczy ...mam 0,35m2 i 3 rosl i w dziurze dwa klony czyli jedna roslina zajmuje 0,1m2 srednio

mozesz smiało przedłuzyc vega do 40dni choc wszytko zalezy jak sie planta bedzie rozwijała do 60?

z drugiej, jesli bedize rosła mozesz porobic klony...i pokombinowac tak zeby do boxa zmiesciła sie 10litrowa donica plus tyle ile sie da 2litrowych doniczek na klony...

ps lepiej nie smiecic tutaj topicow i nie robic z nich offtopow, słuzby porzadkowe nowego hypcia szybko sie denerwuja z tego powodu :-p predzej takie rozmowy na PM albo w teamcie do rozmow pzdr
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.