Zapraszam do luźniej dyskusji!
Przydał by się jakiś kompetentny sprzątacz, bo burdel jest niemiłosierny.
Jutro nowa dostawa + TRANSTEKI :)
Szczerze mówiąc nie chce mi się już łazić do przychodni, a mam znajomą pielęgniarkę, ale boję się zaryzykować pytając właśnie o benzo.
Ktoś coś wie na ten temat?
P.S. Kiedyś miałem opcje w szpitalu, że wieczorem piguła chodziła i pytała się komu co na ból lub spanie to zawsze dostałem od niej ampułke bodaj Poltramu i miała hydro powiedziałem, że wole rolki to mi przyniosła.
Full serwis
Może lepiej nie kombinować.
Im lepszy dostęp tym łatwiejsze wpierdolenie, a aktualnie zimnego indora przyjąłem na klatę (jakie to zabawne - odstawiam, a już myślę o tym, jak skołować) więc po cholerę mi to?
Zamykam temat pielęgniarek :P
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.