4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
teraz już chyba czysty mef został tylko na zachodzie polski (południowym)
  • 784 / 28 / 0
PcP pisze:
duszon pisze:
w praktyce to feta jest po 5-6 zł gdy kupujesz kilo
Dyskusyjne...
faktycznie feta jest po parę złotych za giet w takim hurcie, już przy setce jest to około 10zł za g.

w Krakowie jest normalny mef sprzedawany do wyboru jako mef i sprasowany z dodatkami jako koks.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
koala pisze:
PcP pisze:
duszon pisze:
w praktyce to feta jest po 5-6 zł gdy kupujesz kilo
Dyskusyjne...
w Krakowie jest normalny mef sprzedawany do wyboru jako mef i sprasowany z dodatkami jako koks.
Skąd takie informacje? Świeże bynajmniej? jeszcze jakiś czas temu jak zawitałem do krk to ciężko było o samego mefa..
  • 410 / 8 / 0
w krk z pewnością jest prawdziwy. na śląsku także
  • 2 / / 0
na śląsku nie jest łatwo, łatwiej dostać każdy inny towar niż dobrego mefa
  • 15 / / 0
To wszystkich ślązaków zapraszamy do Warszawy, bo tutaj nie ma prawdziwego mefedronu w krysztale :) Jak polskim obyczajem przystało chlebem, solą i wódą przywitamy :)
  • 1558 / 18 / 0
Na śląsku zanieczyszczony o kolorze gówna mefedron lata po 15zł/g na niewielkim hurcie hehe.
Ćpajcie dalej to gówno to poumieracie szybciej niż myślicie.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 6 / / 0
Na Śląsku nie jest tak łatwo zmotać mefkę. Czasem słychać, że ktoś gdzieś miał za 90 ale zanim człowiek się dopcha to już pozamiatane. Fetę i cokolwiek innego to w każdych ilościach ale mefka jak na lekarstwo...
  • 22 / / 0
Hanys 100% jestem i z mefą na Śląsku nigdy problemu nie miałem, z bardzo dobrym dojściem 65-70 za gram to nie problem. Towar pierwsza klasa, wysadza z butków jak trzeba. Swoją drogą pozdrawiam po porannym pasku :-D
  • 141 / 4 / 0
Jeśli chodzi o warszawe to tu przestoju nie ma. Jest kryształ 80/g. Jakość ponoć pierwsza klasa. Sam nie testowałem ponieważ nie jestem zagorzałym fanem tej substancji ale kilka zaufanych osób ma częsty kontakt więc wiedzą co mówia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?