Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 663 / 13 / 0
No jak mogę porównać. Po prostu było o wiele wiele mocniej niż po niższych dawkach. Zmiany percepcyjne były na takim poziomie, że drzewa za oknem zamieniały się w Ufopodobne istoty, w których widziałem wszystkie moje grzechy i z których emanowały w moją stronę bardzo silne, negatywne uczucia. Występowały halucynacje typu zawieszona w środku mojego pokoju Boska cząstka. Niebo w środku nocy świeciło czerwonym światłem, wszędzie było jasno prawie jak w dzień. Na ziemie spadały świetliste komety, całe moje mieszkanie w pewnym momencie trzęsło się jakby właśnie przebiegało trzęsienie ziemi. Efekty wizualne i psychodela były tak mocne, że nie dało się chodzić lub było to bardzo trudne. Mówić też za bardzo się nie dało, jedynie porozumiewać telepatycznie. Po niższych dawkach nie ma aż takich zmian postrzegania. Chociaż parę razy też po homecie, w mniejszych dawkach zdarzyło mi się, że np. całe niebo zmieniło kolor na krótką chwilkę np. na kolor różowy. Z resztą po co ja to wszystko piszę, skoro na ng jest trip raport. Ogólnie to było o wiele mocniej niż po mniejszych dawkach, tyle. Jeśli chcesz mieć lepsze porównanie to po prostu spróbuj ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
Tryptaminek pisze:
Mówić też za bardzo się nie dało, jedynie porozumiewać telepatycznie.
To nie żarty :) Raz z moim kompanem broni całą bitwę nagraliśmy na szpiegowskie urządzenie zwane eMPe3 z mikrofonem :) Przesłuchanie tego było przerażające. W 'nagraniu' brakowało nam wieeeelu zdań i pojedynczych słów ;)
Ale to jest fajne ^^
Uwaga! Użytkownik Kirihara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
ahm, już nie mogę się doczekać całkowitego, trwającego 101minut, zaćmienia księżyca. Na tą właśnie okazję szykuje się po 40mg hometa na każdego z piątki znajomych. Ktoś ma jakieś pomysły jak można jeszcze bardziej zabarwić S&S? Myśleliśmy też o ognisku na polance znajdującej się głęboko w lesie, ale nikt nie będzie trzeźwym. Ktoś próbował?
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 27 / 2 / 0
Limitbreaker pisze:
Jedynie te wagi Diamond z allegro z tanich.

Tryptaminku, mam do Ciebie konkretne pytanie. Jak mógłbyś przyrównać swój 80mg trip na homecie do tych typowych ~~25mg? W sensie, np. na 25mg nie ma takich akcji, że się kolor nieba zmienia. Z góry dzięki za odpowiedź :)
NIE polecam!
Totalny szajs! Wagi diamond z allegro do ok 100zl
Już na sam widok po rozpakowaniu bylem zniesmaczony!

Fakt waga posiada ROZDZIELCZOŚĆ 1mcg (0.001g), ale NIE DOKŁADNOŚĆ. Błędy pomiaru dla zakresu 0.000 - 0.400mg to ok 10-15mcg!!! Wielokrotnie sprawdzałem - testy wagi kawałków żywicy o wadze od 10mcg. Już nawet ponowne pomiary wykazywały odchyły. Przy pomiarze który wynosił 27mcg, ponownym pomiarze było to 41mcg - różnica 14mcg!!! Szajs!Próbowałem nawet o pomiar ponad 5gram, czyli na wagę stawiam 5gramowy odważnik do mierzenia i dopiero wtedy dokonuje pomiarów tych małych wielkości. Nadal dokładność pozostawiała wieeele do życzenia.

jeszcze cytat z tematu "Wagi" http://talk.hyperreal.info/wagi-t23815-50.html :
Wildzen pisze:
Miałem kiedyś tego diamonda, jedyne co mi się ciśnie na usta to soczyste "ja pierdole, ale szajs"
szkoda było tej stówy ino.
Pamiętaj żołnierzu, odpowiednia waga to TWOJE ZASRANE ŻYCIE I SAMOPOCZUCIE (gorzej jak zdupionej wagi używasz do pomiaru granatów dla swoich kompanów - wtedy łopatka między kulki!)! Wybierając zbyt duży kaliber, lub upychając do granata za dużą ilość materiałów piroplastycznego możesz mieć kuku %-D

przepraszam najmocniej za odejście od tematu nabojów typu tryptaminowego, ale ostatnio kilka razy pojawia się motyw dzielenia naboi na porcję i niechęci do korzystania z wag - powinniśmy zadbać o zdrowie i samopoczucie (bardziej samopoczucie, bo dodatkowe kilka-, kilkanaście naboi więcej na zdrowiu wielkiego ubytku nie zrobi, ale mogłoby wywołać co poniektórym prawdziwy Wietnam ;) ). Tym bardziej jeżeli są do osoby z magazynu odpowiedzialne za podział porcji dla pozostałych (czasem nieświadomych mocy zadziałania) pozostałych kompanów.

Ups, ale się rozpisuje - lubię to ;) .
Uwaga! Użytkownik Kirihara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Ja tam osobiście wolę pełnię - śwaitło księżyca jest niesamowite. A ognisko - jak najbardziej, jeszcze jakieś bębny i może być super. Kiedyś chciałbym też tripa na jakiejś śnieżnej pustyni, a najbardziej marzę o burzy w górach - ale to pewnie niebezpieczne.
  • 630 / 3 / 0
Zacmienie jest w trakcie pelni - Księżyc robi się wtedy czerwony.
  • 2775 / 39 / 0
Tripping pisze:
Fakt waga posiada ROZDZIELCZOŚĆ 1mcg (0.001g)
0,001g= 1mg
1mcg= 0,0001g
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 11 / 0
O dwa zera więcej. 1 mcg = 0,000001 g.
  • 502 / 40 / 0
Tryptaminek pisze:
Chociaż parę razy też po homecie, w mniejszych dawkach zdarzyło mi się, że np. całe niebo zmieniło kolor na krótką chwilkę np. na kolor różowy.
Też to miałem w dawkach do 25 mg, tyle że tylko wtedy jak patrzyłem kątem oka, kiedy patrzyłem normalnie na ścianę/szafę czy tam coś miała normalny kolor tylko potężnie falowała :) Przy dawkach 25 mg < to już zupełnie inna bajka.
  • 2775 / 39 / 0
Przepraszam %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.