Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2518 / 27 / 0
Wątek ten ma na celu odciążenie wątków tematycznych z niepotrzebnego offtopu. Jak widać na chwilę obecną sam wątek o clonazepamie liczy prawie 300 stron, o alprazolamie trochę mniej. Nie sposób znaleźć coś interesującego wśród masy offtopu. Proponuję, by tutaj pisać swoje nie zwykle interesujące posty na temat ile zjadłem kolonów, a potem popiłem wodką i nic nie pamiętam. Nie jestem moderatorem działu benzodiazepiny, ale mam nadzieję, że ułatwi to znacznie pracę moderatorom i zwykłym, śmiertelnym userom, którzy odwiedzając to forum nastawieni są na szukanie konkretów na temat danej substancji.

Zapraszam do luźniej dyskusji!
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez Dzielnicowy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 886 / 9 / 0
w końcu dobry ruch od dawna na to czekałem :) teraz przydało by się posprzątać z offtopu zaśmiecone działy o klonie i alprze. Jeszcze dopowiem, że merytoryczna dyskusja i ważne pytania dotyczące wszystkich benzo pisać w wątku ogólnym.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
13 miesiecy mi zajelo, zeby poczuc sie jako tako po benzo c/t. Wypilem kilkanascie piw ROK temu, wszystko wrocilo nawet gorzej i dalej zdycham jak pies.. nie za badzo wiem co z soba zrobic.
  • 2518 / 27 / 0
Tinos, no właśnie przydało by się posprzątać wątki o poszczególnych benzodiazepinach, ale Ja niestety nie mam władzy w tym dziale, a reszta moderatorów Chemii Umysłu mających uprawnienia w tych tematach ma ważniejsze sprawy na głowie, tzn. albo dbają o wątki traktujące o ich ulubionych substancjach, albo prawie w ogóle nie ma ich na forum, albo tak jak niektórzy mają za dużo obowiązków żeby zając się jeszcze benzodiazepinami.

Przydał by się jakiś kompetentny sprzątacz, bo burdel jest niemiłosierny.
  • 420 / 2 / 0
Z pewnoscia by sie przydal bo nadal najwieksza knajpa jest w temacie o klonie mimo pojawienia sie tego watku. Ja ostatnio zarzucam sobie skromnie po jednej rolce/signopamie/estazolamie wieczorem na zmiane pod 2 piwka i jest ok, tolerka nie rosnie od dluzszego czasu, oby jak nnajduzej.
  • 9 / / 0
wlasnie zamknalem ostatniego z 90 tabsow klonidel.
Jutro nowa dostawa + TRANSTEKI :)
Uwaga! Użytkownik marcyska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1492 / 25 / 0
Pytanie: czy pielęgniarki mają prawo do 'wynoszenia' benzodiazepin ze szpitala?
Szczerze mówiąc nie chce mi się już łazić do przychodni, a mam znajomą pielęgniarkę, ale boję się zaryzykować pytając właśnie o benzo.
Ktoś coś wie na ten temat?
  • 420 / 2 / 0
Prawa to na pewno nie maja, najwyzej na lewo moglaby cos podebrac tylko nie wiem jak scisle liczone sa benzosy w szpitalach, moze sobie przypalu narobic.
  • 1743 / 25 / 0
Jak robi na jakiejś chirurgii albo endokrynologii to na lajcie może wziąć sobie paczkę, przypału nie będzie tylko pytanie czy zrobi to specjalnie dla ciebie :cheesy:
P.S. Kiedyś miałem opcje w szpitalu, że wieczorem piguła chodziła i pytała się komu co na ból lub spanie to zawsze dostałem od niej ampułke bodaj Poltramu i miała hydro powiedziałem, że wole rolki to mi przyniosła.
Full serwis :gun: %-D
  • 1492 / 25 / 0
Na kardiologii pracuje.
Może lepiej nie kombinować.
Im lepszy dostęp tym łatwiejsze wpierdolenie, a aktualnie zimnego indora przyjąłem na klatę (jakie to zabawne - odstawiam, a już myślę o tym, jak skołować) więc po cholerę mi to?
Zamykam temat pielęgniarek :P
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).