Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Bez przesady. A moze zwykla wodke tez zaczniemy pakowac do kaps? ;)
  • 278 / 3 / 0
Nie bez przesady - tylko to dobra opcja ! Kubki smakowe nie przeżyją terroru, który 2m2b im oferuje. Jak najbardziej w kapsułke i polykac.
  • 630 / 3 / 0
Mi tam 2m2b zaczęło już nawet smakować.
Tak samo jak z alkoholem - na początku wódka też za nic nie chciała wchodzić, a piwo było niedobre i gorzkie... ;)
  • 578 / 14 / 0
Z sokiem multiwitamina nie czuć żadnego nieprzyjemnego smaku. Myślałem że smak będzie dużo dużo gorszy.
Ciekawa substancja.
  • 578 / 14 / 0
Jaki jest t1/2 2m2b? Znalazłem tylko dane dot. szczurów i psów.
Jakie są dobre mixy z tym specyfikiem?

Pragnę zauważyć że w ilości już 1ml lęki znikają w 100%. Żadna benzodiazepina jaką próbowałem (xanax, lorazepam, valium, estazolam, etizolam) nie miała tak dobrego działania przeciwlękowego.
  • 2518 / 28 / 0
fla pisze:
Pragnę zauważyć że w ilości już 1ml lęki znikają w 100%. Żadna benzodiazepina jaką próbowałem (xanax, lorazepam, valium, estazolam, etizolam) nie miała tak dobrego działania przeciwlękowego.
To idealna propozycja dla mnie i dla wszystkich, którzy mają fobię społeczną, czy brali benzodiazepiny i chcą je czymś zastąpić. Zdecydowanie nie dla ludzi mających problemy z alkoholem, albo skłonność częstego brania coraz to nowych substancji, aż do totalnego zjebania fazy, albo zaśnięcia gdzieś w przydrożnym rowie.

Piszecie o zapachu i smaku, że są okropne. Można ominąć smak przyjmując substancję per rectum, albo nawet ładować domięśniowo, lub jak kto jest już prawdziwym narkomanem to dożylnie ;-) Tylko trzeba by ustalić kilka rzeczy, a mianowicie, w jakim rozpuszczalniku substancja się dobrze się rozpuszcza, czy taka woda do iniekcji starczy?
Ustalić dawki (szczególnie ważne przy podaniu i.v.!) Czy środek nie jest jakoś specjalnie żrący?
Brał już to ktoś inaczej niż wypicie rozpuszczonego w jakimś zabijającym smak napoju?
  • 630 / 3 / 0
Smak pyszny, miętowy. :)
1ml może już trochę przymulać. 0.6-0.8 ml jest dobre na nerwy/strachy jeśli ktoś nie chce się przymulić.
  • 2518 / 28 / 0
agsfd pisze:
Smak pyszny, miętowy. :)
1ml może już trochę przymulać. 0.6-0.8 ml jest dobre na nerwy/strachy jeśli ktoś nie chce się przymulić.
w takim razie do pozbycia się lęków wystarczy tak mała ilość. Wychodzi duża wydajność w stosunku do ceny, jeśli ktoś chce stosować tylko na lęki. Dość obiecująca substancja. Zakup przy takiej cenie jest opłacalny, koniecznie muszę skosztować w najbliższym czasie.

M-B w pierwszym poście tematu, że kiedyś 2M2B było stosowane w medycynie. Wie ktoś więcej na ten temat? Kiedy to było, dlaczego wycofali. Pewnie był używany do usypiania pacjentów przed operacją, tak jak chloral, czy eter dietylowy.
  • 578 / 14 / 0
Pewnie wycofali ze względu na interakcje z innymi lekami.
A smak jest jak syropek miętowy w porównaniu z prawdziwą wódką jak dla mnie.
Przez pierwsze 2 godziny potrzeba oddawania moczu jest co jakieś pół godziny. Tak jak przy alkoholu.
  • 189 / 1 / 0
to jest sposob na zapach z ust po alkoholu :-D

ile to sie utrzymuje? i jak kvrwa odmierzyc mniej niz 1ml?
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.