Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 195 / / 0
Dzięx za opowiedż i pozdro :)
Następnym razem po prostu poczekam aż będzie wolna kuchnia. Wtedy nikt sie nie będzie kręcił i w spokoju to odfiltruje. Filtruje oczywiście metodą Cold Water.... Ale ten Paramol jakoś mi nie pasi, właśnie przez to, że wychodzi deko mętny. Ogólnie mam wrażenie że te tablety mają coś, co ułatwia rozpuszczanie paraszita.
Poszły 32 tablety i rewelacji nie ma (pieprzona tolerancja).

Pytanie do osób z UK. Lekarze na dobrą gadkę wypiszą DHC Continusa bez robienia problemu ?
Paramolu nie chce już, szkoda mi czasu na ekstrakcje. Została jedna paka i przy okazji i odrobinie wolnego czasu pobawie się w ekstrakcje.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2011 przez perplexity, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2126 / 278 / 0
Nie wiem co wy macie z tymi ręcznikami papierowymi. można czasem przez ręcznik przefiltrować, jak zależy nam na czasie. W innym przypadku proponuję użyc dobrych filtrów do kawy, należy wyciać z filtra krążek wielkości plyty CD i normalnie zlozyć sączek. Wszystko sie dobrze filtruje, nawet polski daffalgan wychodzi krystalicznie czysty. Oczywiście filtracja trwa dłużej, ale mozesz sobie zaplanować czas tak, zeby zrobić tą bardziej czasochłonną filtracje. Nawet jak ktoś jest w ciągu to moze filtrować następną dawkę jak jest pod wpływem pierwszej, wtedy kolejna dawka czeka spokojnie na wypicie. Dużo wygodniejsze niz robienie filtracji na bierząco, przygotowany r-r można wypic kiedy tylko przyjdzi na to ochota. To wyłącznie kwestia odpowiedniej organizacji.
  • 268 / 3 / 0
perplexity
jak nie chcesz kolowac brązu na ulicyt (w twoich okolicach duzo łatwiej cos skołowac niż u nas) to dobrze sie ubierz i idz sepic do lekarzy, ten paramol to rzeczywiscie huja warty predzej sie czlowiek pochlasta niz tym nacpa
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / / 0
Do lekarza wybiorę się w najbliższym czasie, po dhc bez dodatków, myśle że coś wytargam.
Nie wiem jak to jest z lekarzami w Anglii, obawiam się że nie będzie tak lekko, jak w PL.
Myślałam że dhc z tego Paramolu poklepie mocniej niż koda z Antka, pierwszy raz miałam z tym do czynienia i jestem baaaardzo zawiedziona.
Antidol lepszy. Moim zdaniem bez porównania. Szkoda 5 funciaków na pake Paramolu.
Wolałabym 600mg kody z Antka niż 477 mg dhc z Paramolu.
A brązu nie chce, bo wiem jak to się skończy, wpierdole się po uszy.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 2 / 0
Lekarze w Anglii są świetni, można wysępić wszystko. Wystarczy tekst o leczeniu danym preparatem w Polsce.
  • 195 / / 0
@Ezy Rider, to wbije do lekarza na ładne oczy, dzięki za odpowiedź.
Martwiłam się że jakieś świstki będę musiała mieć od polskiego lekarza, że biore to i to, a nie zdążyłam załatwić przed wyjazdem z PL.
@Gazyfikacja, po prostu przyzwyczaiłam się filtrować w Polsce Antka swoimi sprawdzonymi ręcznikami, filtrami itd. a będąc tutaj, za granicą nie mam obczajonych ręczników,które się nadają do filtrowania, a które nie. Nie wpadłam na to, żeby chociaż kilka ręczników ze sobą wziąść, tak na wszelki wypadek, bo po prostu wydało mi się to głupie.
Warunki w jakich mieszkam naprawdę nie sprzyjają, więc wszystko musi przebiegnąć mega szybko i sprawnie. Nie chcę robić sobie przypału.
Chowanie roztworu do szafy i za łózko jest bardzo komfortowe ale, w moim przypadku, na dzień dzisiejszy odpada, nie mam póki co takiego komfortu jak u siebie w domu, gdzie wszystko odbywało się na zasadzie "hulaj dusza piekła nie ma" :-/
  • 1800 / 20 / 0
Ja gdy miałem w czyste DHC 90 to też na mnie nie działało tak dobrze w owym czasie jak zwykła Kodeina z Antidolu w tej samej dawce. DHC za to dobrze się komponowało z Tramalem i podjęzykowym plusikiem.
Miałem wielkie oczekiwania odnośnie tego DHC i dwukrotnie się zawiodłem. Substancja raczej przereklamowana.
  • 554 / 5 / 0
Potwierdzam userda zawsze 120mg dhc zmniejszało dawkę tramadolu z 1000-1200 do 400-600mg i oczywiscie milej było niż solo ich używać dochodziła fajna sedacja i w ogóle piekniej było , samym dhc nigdy nie próbowałem sie uwalić bo było mi go szkoda ,bo dzięki niemu w małych dawkach oszczędzałem na tramadolu . Już czeka na mnie paczka dhc 60mg do odebrania to pewnie nie odmówie sobie choć raz przywalić z 600mg i zobaczyć jak działa samo czyste dhc ,ale tramal tez wtedy bede miał to pewnie doprawie dhc nim i dodam 2mg mięty.pozdro

edit: pewnie dla tego userd Cie dhc nie zadowoliło jak antek bo to zwolnione wchłanianie , a na euforie (u mnie) liczyć mogę tylko jak coś wejdzie szybko.Thiocodin nigdy mi nie dał ani sekundy eufori poza tą z ulgi po skręcie .
Ale dobre jest poloczenie całych tablet dhc i całych tablet tramalu retard wtedy trzyma długo i mocno , a jak diphergan do tego sie wezmie to miazga totalna i to nie przed tylko naraz wszystko sie pieknie łączy ajj .pzdr
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2011 przez michcioms, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 3901 / 563 / 0
gazyfikacja plazmy pisze:
Nie wiem co wy macie z tymi ręcznikami papierowymi. można czasem przez ręcznik przefiltrować, jak zależy nam na czasie. W innym przypadku proponuję użyc dobrych filtrów do kawy, należy wyciać z filtra krążek wielkości plyty CD i normalnie zlozyć sączek. Wszystko sie dobrze filtruje
a jakich filtrow uzywasz?
ja mam np. jana niezbednego i jak wleje do tego filtra roztwor z 20 tabletkami antidolu to filtr szybko się klopsuje, papka blokuje przeplyw calkiem. recznikami jest duzo szybciej, a jakosciowo wychodzi chyba podobnie
  • 290 / 2 / 0
Przypadkowo wszedłem w posiadanie 30 tabl. Co-Dydramolu (10 DHC/500 para). Jako że nie chce mi się czytać całego wątku: czy zwykła ekstrakcja wodna wychodzi ładnie?

300mg da rade? Abstynencja od kodeiny ponad miesiac, butle tramalu skończyłem pare dni temu.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.