uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 2645 / 41 / 0
Doradźcie mi ludzie, mam problem. Muszę ususzyć sporo konopii(ok.300g). I mam pewne miejsce i tylko ono, które się do tego nadaje. Tylko jest jeden warunek. Zioło nie może pachnieć, ani trochę. Jak tego dokonać ? Pomóżcie. :scared: :huh: :-/ :'(
  • 460 / 5 / 0
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem i bierzesz się za narkotyki? Jest temat o suszeniu :wall:

Niestety konopie przy suszeniu będą pachnieć(pomijam box do suszenia z jonizatorem, filtrem węglowym i wbudowanym dildo).
  • 2645 / 41 / 0
Przeczytalem wiele na ten temat, uwierz. Lecz myślałem że ktoś zna jakiś sposób o który ciężko, złoty środek na to.;-)
  • 460 / 5 / 0
Czytanie, a czytanie ze zrozumieniem to jak picie w Szczawnicy i szczanie w piwnicy %-D .

Jest ładna pogoda więc susz na zewnątrz.
  • 191 / 1 / 0
Może water curring? Wrzucasz do wiadra na 7 dni, wiadro kitrasz gdziekolwiek byle było ciemno potem wyciągasz z wody i suszysz w 3 dni nawet mniej w zależności od temperatury i przewiewu - wprawdzie wali mocno ale nie wymaga to już specjalnego miejsca i czasu.
  • 2466 / 15 / 0
Sorry za wykopalisko ale może dało by się suszyć w piecu w którym w lato i tak się nie pali. Można by było dać nawiew od dołu a cały zapach by szedł w komin. Tak dla przyszłych pokoleń.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 5 / / 0
komandos444 pisze:
Może water curring? Wrzucasz do wiadra na 7 dni, wiadro kitrasz gdziekolwiek byle było ciemno potem wyciągasz z wody i suszysz w 3 dni nawet mniej w zależności od temperatury i przewiewu - wprawdzie wali mocno ale nie wymaga to już specjalnego miejsca i czasu.
Z kąt Ty to wziąłeś? Zrób tak weź w słoiki popakuj zrób małe dziurki w wieczku i co jakiś czas otwieraj, dodaj skórki pomarańczy to zabiorą one wilgoć. Możesz zrobić też podobnie, ale z suchym lodem i opakowaniem śniadaniowym.
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.