Raoull pisze:Dzwieki, ktora lubie najbardziej czyli rock, grindcore, screamo, rapcore itp. niezbyt da sie sluchac na fazie bo rozkurwia czaszke wiec pytanie co nadaje sie bardziej dla mnie jest jak najbardziej na miejscu.
Mayday pisze:UK nielegalGarfield pisze:Orientuje się może ktoś z Was jak sprawa wygląda z zamawianiem HoMet'a do polski z innych krajów(Szwecja/UK) ?
Chodzi mi bardziej pod kątem - nie, czy tam jest legalne, tylko jak sprawa wygląda z paczką gdy już dotrze do polski. Czy mogą być jakieś utrudnienia.
AE86 pisze:Dokladnie kurwa. Nie rozumiem jak mozna nie wiedziec czego sluchac na fazie i ogolnie.BrightestStar pisze:Muzyka na tripa: włącz sobie kurwa co lubisz
Wyczytałem w odległych stronach tego wątku, że psytrance będzie git - dodaje solidnego pierdolnięcia.
Artha
I ja mam podobnie jak Ty. Po deksie nie moge sluchac Trance ani ogolnie zadnej elektroniki, nawet chilloutu z delikatnym beatem, wszystko brzmi wtedy tak sztucznie i metalicznie, zwlaszcza ostra perkusja. Ambient zas to wtedy istne laczenie sie ciala z dzwiekami :)
i załączajcie DUBY
:)
Kolor jest beżowy co może świadczyć o lekkiej degradacji. Zapach delikatny żadnego smrodu. Smak gorzki
To tylko w kwestii wyjaśnienia
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.