Znajomy z og uprawiał w szklarnii to musiał na drabinie siedzieć żeby dostać się do szczytów...
Dlatego wysokość tunelu powinna miec 200cm minimalnie, a i tak bedziesz musiał nieźle kombinować - LST i/lub FIM itp...
Najlepiej jak zrobisz spadzisty dach wtedy nie bedziesz miał problemu z zalegającą wodą - obrywaniem folii przez jej ciężar.
Sadząc rośliny miej też na względzie wielkość jaka one osiągają... Z reguły jest tak: indici są bardziej "zwarte" a sativy wyższe ale "chude"
Gum@ pisze: No a ja mam pytanie jeszcze co do kształtu tych tuneli.
Pamiętaj że rośliny w szklarnii/tunelu rosną naprawde ogromne.
Znajomy z og uprawiał w szklarnii to musiał na drabinie siedzieć żeby dostać się do szczytów...
Dlatego wysokość tunelu powinna miec 200cm minimalnie(...)
[/quote]
Zgadzam się rosną do "dachu" , moje mają 250 wysokości w najwyższym punkcie łuku
pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
No i nie widać co jest w srodku zbytnio...
LeonardoDaVinci pisze: popryskać folie białą farbą. Niewiem jakie są plusy i minusy tego ale dużo ludzi którzy uprawiają pomidory/truskawki w tak robi...
No i nie widać co jest w srodku zbytnio...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.