4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 2 / 0
lucyper2 pisze:
Moim zdaniem lepiej jednak ciut dopłacić i brać kryształ.
2-3 m-ce temu trafiłam na dobry kryształ,potem był słaby i teraz znów jest dobry w miarę,ale jednak jak szerzą sie info,nie ma chyba czystego mefa,choć nie wiem,może gdzieś w sklepie jakimś albo nie wiema,ale na rewiarach chyba ciężko skołować dobry sort
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Śląsk bucha parą
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 174 / / 0
fikcjajestmodna pisze:
ale jednak jak szerzą sie info,nie ma chyba czystego mefa,choć nie wiem,może gdzieś w sklepie jakimś albo nie wiema,ale na rewiarach chyba ciężko skołować dobry sort
czystego na pewno nie, tzn. może w tamte wakacje jeszcze by coś znalazł
ale i teraz nie ma co narzekać, jak się dobrze poszuka można znaleźć coś naprawdę 'interesującego' ;-)
  • 1 / / 0
W Warszawie nie jest o to trudno. ;)

Lecz jak wyglada sytuacja w Poznaniu? Przeprowadzilam sie , nikogo nie znam.. ciezko o kontakty ;p czy w ogole idzie dostac
  • 56 / 2 / 0
kozik pisze:
fikcjajestmodna pisze:
ale jednak jak szerzą sie info,nie ma chyba czystego mefa,choć nie wiem,może gdzieś w sklepie jakimś albo nie wiema,ale na rewiarach chyba ciężko skołować dobry sort
czystego na pewno nie, tzn. może w tamte wakacje jeszcze by coś znalazł
ale i teraz nie ma co narzekać, jak się dobrze poszuka można znaleźć coś naprawdę 'interesującego' ;-)
no zgadzam się,trzeba szukać ;-)
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 1 / 0
Swoją drogą,ostatnio b. często rozkminiam skąd ten mef się bierze.Z tego co mi wiadomo,do 25 wszystkie(tudzież zdecydowana większość) sortów pochodziła z Chin.Po 25 szło do nas z Czech(skąd tam się brał,na to już nie mam pomysłu,jeżeli dobrze pamiętam to w pewnym momencie i Chiny powiedziały 'stop,perma-banned').Czyżby ten rynek przejęli 'nasi' chemicy...?
  • 2814 / 14 / 0
Chiny powiedziały znacznie wcześniej przed Czechami nie mefedronowi. Z moich informacji są laboratoria w Polsce zajmujące się produkcją mefedronu. Ich wydajność, skala i realny udział w rynku niezbadane.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 45 / 0
Niektórzy chińscy chemicy nie zaprzestali działalności. Trochę im się dziwię.
  • 16 / / 0
ja sie dziwe naszym polskim gangsterom czemu nie ma mefa w obrocie jak feta np? przeciez chyba (bo nie wiem) wiekszy jest zysk z mefa 100zl za 1g niz 40 zl za 1g fety dodac ze to ejszcze mieszane jest a mef o niebo lepszy ida wakacje poszlo by bardzo duzo tegoo
Uwaga! Użytkownik Ambrosol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
1. Wymaga przestawienia się na inną substancje.
1a. Wymaga nauki syntezy nowej substancji i zorganizowania odczynników.
2. Rynek nie wszędzie zainteresował się mefedronem za czasów legalności.
3.mefedron jest na rynku, gdzie największy popyt.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?