Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5813 / 1201 / 43
Wątpię , może takie dawki na mnie nie działają ? Chociaż fizycznie i psychicznie byłem bardzo skuty .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 207 / 2 / 0
Interesowało mnie to od 2007 roku więc chyba dlatego tak wkręciłem się w DXM... inne rzeczy mnie tak nie wciągały, a raczej po jakimś czasie odrzucały. Tak to prawda DXM może spowodować podróż astralną, albo halucynacje bardzo do niej zbliżone (co to jest to raczej szybko się nie dowiemy) aczkolwiek ludzie od bardzo bardzo dawna używali różnego rodzaju środków psychodelicznych by nawiązać kontakt ze zmarłymi, bądź dostać się do innego świata na jakiś czas. Weźmy na przykład szamanów w Ameryce.
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.