Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze mam jedno w glowie jak ide do apteki po "takie" leki.Ze farmaceuta odrazu mysli "nastepny cpun" hehe i mnie trema lapie.
Wystarczy tylko najzwyczajniej odparowac ten efrinol?Poza tym komus z was udalo sie kupic to bez recepty?
Najlepiej być stałym klientem jednej apteki, brać rachunki na wszystko i wtedy Cie zapamietają.
Ja w tym momencie mogę mieć dostęp do wszystkich leków..
Skuteczność w 100%..
Choćby taki głupi postinor- to tak dla off'a.
Pozdrawiam!
tussipect to gówno - teraz sam to mogę powiedzieć. wczoraj próbowałem i było beznadziejnie, w ogóle nie przypominało mi to opisów z neurogroove.
Pozdrawiam!
Co do serca, no nie wiem napewno szkodzi ale wczoraj np normalnie mi sie biegało/grało w pilke przez ok poltorej godzinki.
again and again
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.