mr bond pisze:Jack Daniels
naj ;opularniejsza w uk
16 za 0,7.
z lodem i soda water
peace.
Jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje, chociaż porównanie do upalenia trawą wydaje mi się grubo przesadzone.
O przepraszam właśnie doczytałem, że Jack Daniels nie jest zaliczany do burbonów tylko dzięki procesowi filtracji przez klonowy węgiel drzewny zalicza się ją do tzw.Tennessee Whiskey. Może ma łagodniejszy smak, ale jednak nadal pozostaje ten dziwny posmak charakterystyczny dla wszelkich burbonów. Czego osobiście nie cierpię. Może Cola zabija ten smak, ale Ja tak jak Tinos piję tylko czystą z lodem. Innej nie toleruję.
Pamiętam ze kiedyś dla starego podjebałem butelke whisky, gdy chciałem spróbować pierwszy raz. Potem widziałem tą samą butelke w sklepie za 130 zł
Breslau jest niemieckie!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.