Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
natomiast ostrzega się ludzi z niestabilna psychika, ja zauwazylem przy czestym uzywaniu psychodelików(2 razy na miesiac przez 2-3 miesiace) nakrecony jestem przezyciami i zyje w swoim swiecie, odlaczam sie od ludzi bo nie rozumieja moich przemyslen, uczucia przyjemnosci i radości którą upuszczam poprzez dobry humor i dowcipkowanie.
Tak czy siak bad trip u każdego wywołuję ślad na psychice przynajmniej poprzez pamięć o tym doświadczeniu
leamas pisze:Jeśli masz silną psychikę to efekty tego tzw. badcośtam potrwają góra dwa dni.
jednak zawsze przy wspomnieniu nerw porusza.
Ja natomiast ogółem po tryptaminach zauważyłem że jestem bardzo emocjonalny, tzn stałem się potulniejszy, na wspomnienia dla mnie ważne lub jakąś sytuację emocjonalną wewnętrznie szybko mi napływa taka dziecięca miłość, łzy.
Oglądam film co 3 lata temu bym go nie patrzył wcale i jakaś scena, siedze i staram sie nie rozpłakać bo głupio przy domownikach. Poważnie wyjęły moją wewnętrzną stronę na wierzch, chyba dojrzałem bardziej, nawet za bardzo ;]
Może i dojrzałeś, teraz dojrzej do siebie.
porto pisze:skutki porycia bani poprzez bad trip nawet szybciej mogą przejść, gorzej z pamięcią o nich, podejrzewam że swojego bada pamietasz, uraz do tego typu przeżyć jest poprzez pamięc o nich. Nie wymażesz tego, możesz mieć wyjebane na toleamas pisze:Jeśli masz silną psychikę to efekty tego tzw. badcośtam potrwają góra dwa dni.
jednak zawsze przy wspomnieniu nerw porusza.
Tobie bt się nie przytrafił, nie masz porównania. Masz natomiast jakiś jeszcze dar poza uświadamianiem innych?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.