Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 576 / 6 / 0
Po prostu miętowa guma do żucia... banalne ale pomaga... ja większych problemów nigdy nie miałem z wymiotami po jakichkolwiek opio ,ale jak już były to guma i jest luz :) serio spróbuj... co prawda tobie może nie pomóc ale chociaż sprawdz... Pozdro..
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 117 / / 0
Ja jak wdupczyłem na pierwszy raz grama tramdolu -wiem, że to było głupie w chuj, ale to było całe wieki temu, więc się nie liczy %-D - to haftowałem jak głupi (no i miałem zajebiste noddy), a tak poza tym to raczej nie miewam dużych mdłości po tramcu i jak już to raczej szybko przechodzi.

Nie wiem czemu ale haftowanie po tramcu mi się wydaje jakieś takie chujowe, a nie takie gładkie jak po kodzie albo majce %-D.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
Ja zawsze brałem gume bo nie lubiałem posmaku kropli który pozostawał w ustach przez jakis czas a potem jak weszło to już luz... przy kroplach to dobra zapita i guma miętowa i luz... ogólnie to ja jak już pisałem może kilka razy przez lata haftowałem po opio ale to wyjątkowe sytuacje przesadziłem poprostu to tak bywało ale rzadko naszczecie...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 6 / / 0
Zaraz po spożyciu nudności u mnie, o ile wystąpiły, nigdy nie były jakieś uciążliwe. Wystarczało, że położyłam się w najwygodniejszej dla mnie pozycji i pooddychałam głęboko. Czasem zdarzają się sensacje na finiszu działania. Jeżeli flaki nie uspokajają się same, tylko coraz bardziej dają o sobie znać zawsze mam na wyciągnięcie ręki wcześniej przygotowany foliowy worek, gdyż jakikolwiek bardziej konkretny ruch spowodowałby wieś na podłodze, a bieg do kibla w takich okolicznościach skazany jest na porażkę. Po wszystkim pozbywam się worka, myję zęby, wracam na wyro i delektuję się relaxem. Tego typu sytuacja występuje już jednak rzadko zarówno przy tramie jak i kodzie.
Uwaga! Użytkownik darkvioletphobia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 52 / 0
Jedząc np. 25mg promazyny lub hydroxyzynę, nawet aviomarin może dać radę.
  • 475 / 17 / 0
U mnie 2 buchy dobrej mj i po mdlosciach.Pzdr.
  • 1180 / 138 / 0
a jak zapobiec mdłosciom po paru godzinach po przyjeciu ?
  • 1 / / 0
Po tramcu haftuje sie calkiem lajtowo wiec mysle, ze nie ma co dusic w sobie tego :)
Wedlug mnie mdlosci wystepuja u poczatkojacych trampkowiczow lub po dlozszym okresie abstynecji. Wiekszosc osob co mowia ze ich niemdli to wytrawni tramolowcy :) To tak jak z alkocholem - daj dla abstyneta 0,5 flache do wypicia to zarzyga sie caly, a jakis pan z budowy po takiej ilosci bedzie prosil o jeszcze. Cwiczenie czyni mistrza.
Wracajac do trampka to proponuje zarzywac powoli - czyli najpierw 100mg po pol godzinie do godziny kolejne 100 i tak dalej. Jak sie nie bierze systematycznie najgorsza rzecza jest wziecie od razu np 400 mg. Biorac powoli sprawdzasz jak organizm reaguje i oszczedzasz trampki :)
Dla niewprawionych odradzam tez picie duzej ilosci plynow i obrzeranie sie - to nigdy nie konczy sie dobrze :)
Czyli jak zawsze z glowa i z umiarem.
Uwaga! Użytkownik szak1955 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 2 / 0
..No tak dokladnie jak mowil poprzednik nie za duzo bo sie zarzygacie %-D
Albo jakas antyhistamine wziac.
  • 165 / 3 / 0
im dluzej wale trampki tym mdloosci mniejsze w obecnie dawno juz nie czulem sie zle po wzieciu,
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.