Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
120 tabletek = 12 paczek = 3 gramy zolpidemu na dobę? Ta osoba chyba jest w śpiączce, serio.
Chyba że Ci chodziło o 12 tabletek, ale i tak 300mg na dobę można jedynie rozłożyć na:
poranek : 100mg potem 4h kimy
popołudnie: 100mg potem 4h kimy
wieczór: 100mg potem 4h kimy + 5h kimy gratis
Chyba, że przy 300mg rozkłada na dobę i co godzinę wali ileś tam przy 3 kawach na każde 100mg to 9 kaw dziennie. Ja pierdolę nie umiem tego inaczej ogarnąć.

Chyba, że Ci chodziło o 1,2 tabletki na dobę. Wporzo.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2011 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2878 / 21 / 0
idontknow pisze:
Nigdy więcej. przez miesiąc co najmniej.
No miesiąc prawie mija więc dziś dzień rozpoczynam od:
3 tablet donosowo within 3 tablet oral - S U M M A = 150mg zolpidemu w półgodzinki.
Pozdrawiam.

Za kilka godzin powtóreczka i wieczorem skumuluje się 300mg.
Dobrze jest!
pozdr.
  • 189 / / 0
idontknow pisze:
idontknow pisze:
Nigdy więcej. przez miesiąc co najmniej.
No miesiąc prawie mija więc dziś dzień rozpoczynam od:
3 tablet donosowo within 3 tablet oral - S U M M A = 150mg zolpidemu w półgodzinki.
Pozdrawiam.

Za kilka godzin powtóreczka i wieczorem skumuluje się 300mg.
Dobrze jest!
pozdr.
to sa tabletki po 25mg?
  • 2878 / 21 / 0
pojebało mi się również i w poprzednim poście gdzieś tam. Tabletek 25mg nie widziałem, pojebało mi się, bo z pamięci leciałem i myślałem, że jedna ma 25, a posiada 10mg.
Niemniej jednak teraz jestem na etapie 150mg (3 tabletki oral dorzucone) czyli 15 tabletek dziś wjechało. Do 300mg raczej nie dojdę, bo to nie miałoby sensu + szkoda zapasów.
  • 30 / 1 / 0
Ja nie lubie zolpidemu/zopiklonu ( wg mnie rekreacyjnie dzialaja tak samo ) z tego powodu gdyz nawet nie pamietam kiedy wjebie caly listek :-/ chociaz to tyczy sie bardziej zopiklonu, bo po 4 tabsach zolpicu oralnie, czesto wystepowaly nagle wymioty, praktycznie bez ostrzezenia, tak ze czulem jak zawartosc zoladka podchodzi do gory i za 3 sekundy bedzie :kotz:

Wg mnie oprocz zajebistego dzialania nasennego, ma ten lek dwa niezle plusy, mianowicie :

- w MALEJ dawce zwieksza ujebanie kodą, taka specyficzna sennosc, przy odpowiedniej dawce obu substancji noddowalem z zajebista euforia w glowie

- po zajebaniu ilości która powodowała halucynacje, typu wybrzuszajace sie obiekty, po dojebaniu feta mialem haluny jak skurwysyn, mam przy kompie pluszowego misia ktory jest ze mna od dziecinstwa ( swoja droga, czesto jak na niego patrze ujebany do mam strasznego moralniaka :-/ ) zaczal tanczyc w rytmie bloody beartroots %-D
  • 8 / / 0
Nike , takie fakty; milosnicydkiazedpin , zopiklonu ,klometiazolu zolpidem moga sobie darowac z czystym sunieniem.
  • 8 / / 0
Wszytko sie zgadza znam osobe ktora zazywala 120 tabsow zolpidemu (6op x 20 tabl) na dobe. Jednorazowo po 20 - 30 tabsow. Wczesniej byla uzalezniona od alprazolamu i wtedy tak to sie konczy. Zreszta opisow podobnych przypadkow jest sporo w necie. Pozdro
  • 420 / 2 / 0
Ciekawi mnie jak ta osoba funkcjonowala na codzien w pracy/szkole, ciezko mi to sobie wyobrazic. Ja tez bylem wjebany w alpre ale jakis czas po odstawieniu normalne dawki zolpi 15-30 mg robily mnie juz dobrze nasennie i amnezjogennie.
  • 29 / / 0
Na mnie słabo działa. Kiedys nieświadmowie wziąłem 10 mg w trakcie picie 2 piw, lekko dezorientacja nic szzczególnego.]

Kilka lat później konkretne próby 1. 20 mg + 1-2 piwka niewielki efekt

Dzisiaj 3 piwa i 20 mg zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie ostatnia chyba moja próba z nasennymi.
  • 2878 / 21 / 0
Spróbuj 100+ mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.