Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Wybaczcie za robienie syfu ale nie znalazłem odpowiedniej kategorii do tej treści a to co napisze jest dosyć istotne, więc prośba do Was, moderatorzy - w razie czego przenieście.

Zapewne wielu z Was korzystało z kanału na YT PsychedelicznySzaman. Otóż został on skasowany przez YT:

Konto YouTube PsychedelicznySzaman zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie wnoszące roszczenia, w tym:

InspiredMind Films, LLC
FS Book Company
FS Book Co.

Największy zbiór Polskich tłumaczeń Terence McKenna, Bashar, Abraham Hick's, Albert Hofmann i wielu innych został usunięty. Drogi PsychedelicznySzamanie, w imieniu wszystkich proszę o ponowne wrzucenie filmów pod innym nickiem na YT lub zmienić serwis i dać link w tym temacie. Tym razem zapisze wszystko na dyskacza. Usunięcie Twoich tłumaczeń jest bardzo stratne zapewne nie tylko dla mnie ale dla wszystkich zainteresowanych tematem.

Dla niedowiarków: http://www.youtube.com/user/PsychedelicznySzaman

Jeszcze raz wybaczcie mi za robienie syfu, ale myślę że wiadomość jest ważna, nawet tak że można by było podkleić w odpowiednim miejscu.
Uwaga! Użytkownik Krotu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Co w tym dziwnego? Na YT jest duża szansa skasowania materiałów objętych prawem autorskim. Jak ktoś tam coś wrzuca to może się z tym liczyć.
  • 8 / / 0
Miałem na dysku chyba tylko jeden filmik z tamtego kanału, taka gadanina o wszystkim i o niczym, ale zawsze coś.
RAW - Akceleracja do 2012
https://rapidshare.com/#!download|845l3 ... |33619|R~0
Uwaga! Użytkownik czteryrazydwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
mialem go subskrybowanego, swietny kanał, szkoda ze go skasowali. jak ktos gdzies wpadnie na informacje o nim to niech da znać na pw albo tu w tym temacie.
  • 2008 / 496 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.