Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
Zaraz nadziejdzie fej i reszta oświeconych zwierząt stadnych i powie, że jest dokładnie na odwrót.
  • 17 / / 0
Ale autor topicu pewnie i tak chętniej skorzysta z narkoznawczych porad niż przeczyta oświecone teorie. peace:)
Zaraz się najem i na misję się udaję
W usta faję, Rah, mach w płuco daję

Standing on the borderline
  • 291 / 2 / 0
a co wogole autor na to?
wybral juz cos?
  • 1033 / 7 / 0
Mam nadzieję, że stryczek.
  • 574 / 3 / 0
aco i żyletka
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Odradzam branie dragów na dołku. Można dostać paranoi.
  • 2334 / 9 / 0
lucyper2 pisze:
Odradzam branie dragów na dołku. Można dostać paranoi.
Zależy jakich dragów i w jakich ilościach.
Benzo, benzo, benzo, trawa, opio- na dołka.
Stymulanty, tylko z zabezpieczeniem- benzo, trawą i opio, na spotęgowanego dołka na zjeździe.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 641 / 16 / 0
Kiepski do Waldusia: "dupa tam pupcia", mało to kobiet masz na świecie żeby z powodu zawodu miłosnego się faszerować wstrętnymi narkotykami?
  • 133 / 2 / 0
Na dołka to tylko opio...kodeina działa bardzo przyjemnie,dość lajtowo w porównaniu do innych środków z tej grupy,idealnie nadaje się do zlikwidowania tzw dołka no i nie robi kuku jak tramal(wiadomo czasem zaatakuje znienacka padaka jak się przeholuje). Na drugim miejscu jakieś benzo...najlepiej alpra albo zolpidem...w sumie można wziąć razem z kodą,jeśli ktoś ma taką chęć...no i 3cia opcja,moim zdaniem dość chujowa,ale lepsza taka niż żadna to alkohol....
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 2129 / 29 / 0
Masterfilter pisze:
Zaraz nadziejdzie fej i reszta oświeconych zwierząt stadnych i powie, że jest dokładnie na odwrót.
Jest dokładnie na odwrót. Myślę, że mylicie pojęcia, ale to nie o tym temat.

Ja miałem/ mam taką zasadę- jak miałem problemy, okresy niepowodzeń to nigdy nie zagłuszałem tego alkoholem czy innymi substancjami. Wychodziłem z założenia, że jeżeli raz ucieknę to będę uciekał coraz częściej. Lepiej zagryźć zęby i przejść przez doła na trzeźwo a używki zostawić sobie na okres gdy załatwimy wszystkie sprawy.
Toksyczna chemia z 15 metrów
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.