To nie agresja, to karcenie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nie wiem czy to placebo czy nie, ale muszę powiedzieć że fazę napewno miałem mocniejszą. Swoje już przepaliłem i jestem w stanie rozróżnić czy faza jest mocniejsza niż normalnie. (przy testowaniu akcji z mango byłem wyposażony w dyszkę materiału więc miałem też porównanie)
Podsumowując - na mnie działa nawet to zwykłe zielone mango z biedronki
PS. Pod mango paliłem hasz.
A temat ciekawy, jeśli patrzeć po opisach.
Kupilem dojrzale, mieciutkie mango i pozwolilem mu polezakowac z 3 dni u mnie w domu. Zjadlem z zdiewczyna jednego na pol i nie moglismy spalic do konca jointa z BARDZO przecietnej baki. Polecam
Kur... szukałem dzisiaj mango, a nie znalazłem. Dzisiaj zapalę szkło a jutro po mango i znów pójdzie szkło... tego samego ziółka. Zobaczymy co z tego będzie ;)
Marijuana contains a chemical called Myrcene. High grade marijuana bud generally contains a comparatively higher concentration of myrcene than low grade cannabis bud.
Mangoes, Lemon grass, and other less-common plants also contain high amounts of this chemical. Myrcene is believed to aid the potency of the marijuana high by allowing the psychoactive chemicals found in cannabis, namely THC, to cross the blood-brain barrier more efficiently.
x = x
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.