najlepszy klimat na polu namiotowym koło hacjendy, basenik, full wypas :D
rozwalił mnie motyw jak kolo chleje jabola i jednocześnie rozmawia :D
wiem że na te dni jest możliwość korzystania z alkoholu w miejscach publicznych ;)
mile wspominam ta impreze, choc kiedyś trza by się na nią trochę lepiej przygotować :D
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
klopas pisze:byłem 2 razy (2008 i 2009), mam 17lat i wlasnie tam pierwszy raz się najebauem![]()
Deathlover pisze:Właśnie tacy ludzie mnie tam wkurwiają. Nie jadą dla muzyki, nawet na zamek nie wchodzą, tylko siedzą i chlają na rynku, brudasy jebane. Wypierdalać na brudstock!klopas pisze:byłem 2 razy (2008 i 2009), mam 17lat i wlasnie tam pierwszy raz się najebauem![]()
az dziw mnie bierze ze przez 3lata takiego skilla w dragach zyskałem ^^
MajkiMajk pisze:O, bardzo fajna kapela to And One.Depeszów lubię, a to jest w podobnie miłym mi klimacie.
ja pierdolę, ja pierdolę!! można tam jechać tylko na jeden występ?
jak już zaliczyłem depechów, Wu tang clan i Madballa, to właśnie And One, And One mi jeszcze brakuje
wiem że zawsze było całość ok 160 a jeden wybrany dzień to ok 100, nie wiem jak teraz jest
Castle Party Bolkowo
Nie wiem co to to OZORE.
Szczerze powiedziawszy, jeżdżę bardziej z sentymentu, niż dla koncertów, bo skład CP tradycyjnie jest słaby i nie ma podskoku do naprawdę dużych imprez, jak WGT albo ML. WGT to dopiero jest festiwal, warto dołożyć trochę kasy i zaliczyć masę wartościowych koncertów
Minusem jest publika, która przyjeżdża na cykanie fotek, a nie koncerty, ale tacy byli na wszystkich gotyckich/dark independent festach, na jakich byłam. Kapele też czasem olewają polską publikę, vide, dla przykładu, ścięty set front242 2 lata temu. Organizacja też kuleje, dźwiękowcy naprawdę potrafią lecieć sobie w (delikatnie mówiąc) kulki.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.