Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
NaCoCzekasz pisze:
gonisz czołówke ;p tylko po co?
Wzięłam to raczej eksperymentalnie, by zobaczyć jak będę zachowywać się przy takiej dawce. Myślę jednak, że nie spieszy mi się do bicia szybko tego rekordu, jeśli w ogóle.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
NaCoCzekasz pisze:
Czołówka to 15mg/kg? : O
Raczej w czołówce są Ci, którzy łyknęłi >20mg/kg Nie wspominając o tych, którzy do 25mg/kg doszli ; )
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
Kiedyś ktoś się przekręci zobaczycie.
25mg/kg m.c. to tyle co gram jak jebana samara na 40kg ciała, czyli dla Crytka trzy takie samary jebanego prochu. Czyli naprawdę nie mało.
  • 311 / 4 / 0
Crytek pisze:
NaCoCzekasz pisze:
Czołówka to 15mg/kg? : O
Raczej w czołówce są Ci, którzy łyknęłi >20mg/kg Nie wspominając o tych, którzy do 25mg/kg doszli ; )
zjadłem 22,5 osobiście rekordowo ostatnio tzn. kilka tygodni temu , a z formy wyszedłem już dawno ;p po prostu nie przeginajcie pały, nie wiem jak zaawansowani użytkownicy ale od jakiegoś czasu minęła mi szczególna zajawka na to. Czy podniecanie się kto ile zjadł itd. nie jest wcale takie ojoj kurwa szał? Tylko bez napinki ;p

Każda substancja ma potencjał tylko trzeba go efektywnie wykorzystać ;)
  • 137 / 1 / 0
Przedwczoraj 19,5mg/kg, ale teraz detoks, bo już nie odróżniam fikcji od realiów. Poza tym lekki badtrip, więc nareszcie przyszedł czas, żeby wynormalnieć :)
jestem debilem
  • 207 / 2 / 0
Brał ktoś z Was kiedyś 1350mg naraz? Jeśli tak to chciałbym wiedzieć jaką miał masę ciała, doświadczenie i przerwę od ostatniego brania, ponieważ chcę wziąć a mam lekkie obawy :p
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 311 / 4 / 0
Obawiam ,że musi być to koń karmiony od małego DXM ;p podejrzewam ,że nokaut murowany ;p
  • 762 / 38 / 0
zawsze jadłem po 60 - 12mg/kg i ta dawka w moim przypadku jest optymalna, po 75 zemdlałem na chodniku :-D ale może przez to że łyknąłem seriami - 30,30,15 :rolleyes:
  • 3490 / 56 / 0
Ej, jeśli ważysz 60 kg to 60mg/kg to 3600 mg. Poważnie jadasz często takie dawki deksa?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
Kurwik, masz problemy z akomodacją soczewek, ewentualnie z płatami potylicznymi, albo monitor zabrudzony.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.