Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
golden afternoon pisze:
jest jeszcze opcja, że ostro po wątrobie dostać możesz.
coś o tym wiem :D
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
@Sardihan
Duze dawki raz na 1 tydz to nic. Sprobuj zrobic ciag deksowy np 4 dni po 750mg codziennie. Wtedy to jest na prawde masakra, niby myslisz normalnie ale co jakis czas wlaczaja sie takie dziwne przemyslenia. Ja jak bylem w ciagu deksowym 6 dni na samych dawkach na 3 plateau to wszystko bylo inne, ogladalem nasza-klase i czulem sie tak obco w stosunku do moich "znajomych", wszystkich znalem tak jakby ktos po prostu czyjes wspomnienia wrzucil do mojej pamieci, do tego podniecalem sie ze jestem "posiadaczem" wszystkich rzeczy w moim pokoju, a potem z kolei zbijalo mi ze to tylko czasteczki, ktore tak na prawde sa czescia wszechswiata i powinny byc darmowe, a potem rozkminialem z kolei ze pieniadze to tez rzecz materialna - czasteczki/atomy wiec sa dla mnie niczym. Takie przemyslenia atakowaly mnie co chwila.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
ja bym co dziennie nie dal rady lykac acodinu , gorzkie to takie ,ze jak patrze na te biale tabsy to mam odruch wymiotny
i czulem sie tak obco w stosunku do moich "znajomych",
w koncu to dysocjant nie ? pozatym tego typu drugi nie nadaja sie do codziennego uzytkowania tylko do tripow , traca urok i widzimy te negatywy tylko
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2009 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 207 / 2 / 0
Nie opłaca się codziennie deksować, bo tolerancja rośnie i potem trzeba jeść tego tony. a jak już ktoś wspominał to 1 plateau nie oferuje nic ciekawego... Lepiej się zbombardować porządnie raz w tygodniu, ale jak kto woli ;)
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 137 / 1 / 0
Znaczy, rozumiem, że można brać codziennie, ale żeby tylko wbijać się na 1. plateau? Jeśli już urządzam ciąg, w którym biorę przez tydzień (pomińmy ten trzytygodniowy wybryk), to zarzucam codziennie tyle, aby wbić się na 2-3. plateau. Wtedy ma to dla mnie jakieś znaczenie. Nie dostrzegam negatywów, dla mnie izolacja od społeczeństwa, którą wyszykował mi dex nie jest zgoła niepozytywnym doświadczenie.
Nie mniej jednak branie na 1. plateau nie wydaje mi się niczym... godnym zatanowienia.
jestem debilem
  • 142 / / 0
Ja od jakiegos czasu jem dexa prawie codziennie w tym 7dniowy ciag na 22 pakach, i tolerka skoczyla dosc mocno... 450mg z citroseptem jest prawie nieodczuwalne takie srednie 1sze plateu. Teraz ostatni tydzien lece z aco i robie dluzsza przerwe i wtedy moze powroci magia dexiwa.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 358 / 2 / 0
za tydzień planuje codzienne stosowanie 225-300mg. przez ile dni ? nie wiem.
  • 329 / / 0
@up

AMMMAAA AMMMAAAA WIZJA!
Tolerka Ci skoczy, oj skoczy :D a raczej skoczyła, jeżeli stosowałeś takie to zjawisko %-D

Specyfikator aka Archeolog!
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 2637 / 37 / 0
Ale zobacz, jakie w ciągu bedzie miał loty :-D Jak już ciąg tygodniowy, to co by potem tolerki nie żałować że zeszła na lekkie odrealnienie,znacznie podwyższyłbym dawki ok.450,750 lub 900 ;-)

Uwielbiam ciągi :heart: :heart: :heart:
  • 5774 / 1184 / 43
A jak DXM sprawdza się przy codziennych czynnościach ? Np sprzątanie itp oraz proste prace domowe , THC i alkohol dobrze umilają takie proste zajęcia ( w odpowiednich dawkach ) a jak jest z DXM ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.