Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 358 / 2 / 0
oczy oczami, ale generalnie wyraz twarzy jest taki jakiś nieswój. zawsze jak idę na tripie się odlać to nie mogę się napatrzeć na to coś w lustrze.
  • 62 / 1 / 0
Ja nie rozpoznaję swojego odbicia w lustrze, dlatego teraz staram się w nie nie patrzeć w trakcie fazy. Dość się przestraszyłam jak zobaczyłam siebie za pierwszym razem... :scared:
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / / 0
Hm.. wygląda się wtedy tak jak ten z avataru od użytkownika "nie powiem" ;D
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 21 / / 0
ryj nietoperza jak by golota deliwentowi z 5 razy z lewego zajebal prosto w twarz.
  • 2372 / 56 / 0
Specyficznie... Tylko wtajemniczeni wiedza o co kaman... ;)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 137 / 1 / 0
Podobno wyglądam normalnie, ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Robią mi się wory pod oczami, to na pewno - aczkolwiek to dlatego, że zazwyczaj tripuję po nocach i mam niedobór snu. Oczy robią mi się większe (nie źrenice), po prostu takie wytrzeszczone i często zawieszam wzrok w różnych punktach, nawet nie zwracając na to uwagi. Względnie nie rozpoznaję swojego odbicia, bo pełznę do lustra, przekonana o tym, że jestem powietrzem, a tu taka konsternacja, że jednak mam jakieś ciało i nie jestem przezroczysta.
jestem debilem
  • 310 / / 0
Wczoraj się dowiedziałem, że na tripie mam większe oczy, mniejszy nos i bardziej wystające kości policzkowe ^^ Informacja od znajomej, która mnie widziała ;d
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
Mnie tam jakoś moje odbicie nigdy nie dziwiło. Po prostu przećpany ryj. Chociaż w lustro rzadko patrzę z racji, że jak już mam do jakiś dostęp, to do samochodowego, a te są montowane w nie za dobrych miejscach na przypudrowanie noska.
  • 242 / / 0
Oczy ogromne, zaczerwienione, i lekko podkrążone. A twarz cała rozpalona, rumieńce, wogóle zmieniająca kolory.
nie powiem pisze:
zawsze jak idę na tripie się odlać.
Jak ja idę się odlać to stoję i czuję jakbym wtapiał się w podłogę %-D
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Oj tak z tym wtapianiem się w rzeczy to prawda ;-) Miłe jest uczucie zatapiania się w łóżko.
Co do wyrazu twarzy to mam taki pozbawiony emocji, oczy nieobecne - czyli w miejscach publicznych bez ciemnych oksów ani rusz (opcja letnia), natomiast zimą i tak jest szybko ciemno ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.