Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
Posty: 1116 • Strona 9 z 112
  • 3449 / 123 / 8
pixes111 pisze:
Mógłby ktoś podać :
Czas dzialania ?
Ile mg z tolerką ketony raz na miesiąc?
Droga podania ?Różnica między oral,a sniff?
Rodzaj fazy<euforia?,speed?>?
Czytałem wszystkie posty,ale każdy co innego pisze.
Skoro każdy pisze co innego, to co chcesz usłyszeć? Jeden Ci napisze że działa 15 minut, drugi że 3 godziny. Jeden że dawka dobra to 30 mg, drugi że po pół grama nic nie czuł. Taka specyfika tych substancji. Masz wybór: zaufać komuś wiarygodnemu albo zdać się na siebie.
  • 211 / 2 / 0
Chyba większość osób zaczynała testy od 80 mg. Żeby mieć naprawdę mega mocny odlot przewyższający mefa, metylon, meca, emc, i inne to trzeba 200-300 mg. Może zasada złotego środka? 150 mg i będzie gites :emo:
  • 3449 / 123 / 8
brefedronu się podobno nie wciąga.
  • 6179 / 435 / 12
W ogóle wciąganie serotoninergików to jak wysypywanie ich do klopa, tylko że tą drugą metodą mniej boli.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 174 / / 0
zrób bombę albo dorzuć do picia, nie będzie problemu
brefedron z którym się spotkałem był dość mocno kleisty i do sniffa się kompletnie nie nadawał
  • 23 / / 0
A zakładając, że mam idealnie suchy i sypki brefedron to po wymieszaniu go z białą tabaką ( w celu rozszerzenia naczyń krwionośnych w nosie) powinien dobrze robić przy sniffie? Jeśli gadam głupoty to wybaczcie :-p
  • 6179 / 435 / 12
Nie, brefedron działa na serotoninę, a ona wyzwalana jest w przewodzie pokarmowym. Omijając go, tracicie fchuj materiału. Oczywiście on w końcu naczyniami krwionośnymi tam dotrze, ale to po prostu marnotrawstwo.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3449 / 123 / 8
Wyzwalana? Mógłbyś rozwinąć?
  • 159 / 8 / 0
Ze spływem też dużo idzie do żołądka.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6179 / 435 / 12
80% zapasów serotoniny w ludzkim organiźmie znajduje się (i jest produkowane) w komórkach enterochromaficznych, znajdujących się tkance nabłonkowej pokrywającej ściany przewodu pokarmowego.[1] Skoro przyjęcie doustne zauważalnie zwiększa euforię, to zapewne z nich ta serotonina pochodzi.

Przypis 1. - Berger M, Gray JA, Roth BL (2009). "The expanded biology of serotonin". Annu. Rev. Med. 60: 355–66. [z: PubMed]
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Posty: 1116 • Strona 9 z 112
Newsy
[img]
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

[img]
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.