Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Dzięki wielkie, jeszcze tylko kwestia źrenic, jeśli można.
  • 1558 / 18 / 0
Wykukane długoo.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 35 / / 0
Długo?? Wiem, że jestem upierdliwy, ale jak długo jeśli można wiedzieć?
  • 2775 / 39 / 0
w chuj
Do zejścia i jakiś czas po nim jeszcze
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Aha, no ok, to i tak lepiej niż myślałem =) Czyli, jak zarzucę o 14, to 10-11 dnia następnego powinno już być "w miarę"?
  • 2775 / 39 / 0
Niekoniecznie. Zależy ile weźmiesz i jak długo będzie Cię trzymać. Najlepiej to po prostu sprawdzić
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Evan Kimb pisze:
Aha, no ok, to i tak lepiej niż myślałem =) Czyli, jak zarzucę o 14, to 10-11 dnia następnego powinno już być "w miarę"?
Wątpię
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 407 / 2 / 0
jeżeli mam na kartonie 800mcg i wezme połowę to czy strata będzie w mocy działania czy w czasie trwania???
  • 2775 / 39 / 0
Jednym i drugim, z większym naciskiem jednak na moc
  • 407 / 2 / 0
aż tak długie tripy nie są mi na rękę, ale w takim wypadku chyba wezmę cały. ale najpierw zaopatrzę się w jakieś usypiacze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.