Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
na pewno lepiej zamawiac zima niz latem.

Tak na chlopski rozum z tymi kępami z grzybami, grzybnia jest dosc wrazliwa. Doroslego maku nie da sie przesadzic(domowymi sposobami) podobnie jest z grzybnia, lepiej z odcisku wychodowac od nowa niz bawic sie w greenpeace i wykopywac 10 kg ziemi. Ale zawsze mozna z taka kupka ziemi poczekac z rok gdyz zarodniki mogly przetrwac i po roku owocnikowac.
A o ile pamietam sterylny odcisk lysiczki bez zadnych zakazen jest dosc trudno uzyskania
  • 196 / 1 / 0
sluchajcie jest taka sprawa - otóż zamówiłem jakies 5 tygodni temu odcisk i nie mam pojęcia, czy oni w ogóle teraz prosperują, czy nie czekac i znalezc jakies inne zrodlo zarodników. mozecie mi powiedziec ile Wy czekaliscie na przesylke, jezeli korzystaliscie z ich usług?
  • 3127 / 27 / 0
Prosperują, ale jak po 5 tygodniach nie doszedł to możliwe, że "zaginąl w akcji".
High, how are you?
  • 196 / 1 / 0
sugerujesz podjęcie jakiejkolwiek próby dowiedzenia się czegos w tej sprawie, czy szukac alternatywów? w sumie napisalem do nich dwa dni temu na mejla, ale w faq pisali, ze nie śledzą każdej przesyłki, i nie wiem, czy w ogole na mejle oni odpisują. Jak uważasz?
  • 3127 / 27 / 0
Jeśli minęło 5 tygodni to mozesz im po prostu wysłać kolejny list, bo wysyłają co miesiąc.
High, how are you?
  • 196 / 1 / 0
dzieki wielkie za odpowiedz. postaram sie cos jeszcze podzialac. pozdrawiam!!
  • 2 / / 0
To daj znać jak ci dojdzie. Oka ?
  • 196 / 1 / 0
chodzi o to, ze nic nie doszlo. zaginela pewnie koperta gdzies po drodze. mało rzetelna obsluga. a o tym, zeby sie z nimi skontaktowac, to zapomnij. szkoda czasu - juz lepiej zamowic z jakiegos sklepu i miec z glowy to czekanie ( o ile w ogole cos dojdzie ) pzdr!
  • 672 / 127 / 0
ja 2 razy bralem i oba razy dotarlo, odeslalem tez kilka i dotarly. :) teraz bede bral kolejny na przestrzeni dni, ale ogolem to jak dla mnie sprawnie to dziala.
  • 129 / 4 / 0
A ślesz priorytetem czy żydzisz złotówke i ogółem jesteś stratny cztery+2euro?
Mi przyszło w trybie błyskawicznym. Adres dobrze wypełniłeś? Zrobiłeś wszystko dokładnie na na ich stronie napisali?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.