Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
Och zapomniałem, ty jesteś taki rozwinięty duchowo i twoje życie to jedno wielkie połączenie z internetem. A twój fakt bazowy jest poruszający, naprawdę. :D
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 152 / 8 / 0
w d s lamusie nie pal tej baki z heroina bo zapasci dostaniesz i nie bedzie sie mozna posmiac z postow zacnie okraszonych debilizmem wtornym z nutka urban legends Widac ze palisz to co jest na rynku czyli slabizne a jak trafisz niewajchowana mocna indorowa bake to masz przerost i placzesz na forum ze huj wie co w tym bylo a jesli naprawde cos tam bylo to cukier z woda saletra albo inny dodatek wagowy ktory nie ma wplywa na faze
widac ze lamus jestes ze lebka bijesz o trawke jak takis kozak to wystartuj do jakiegos hurtownika ze trawke przekopuje to szybko cie sprowadzi na ziemie a nie na detaliscie sie wyzywasz ktory nie ma wplywu na to co jest na miescie
  • 146 / 3 / 0
Następny, napisałem że coś w niej było, nie żadne urban legends w przeciwieństwie do Ciebie wiem czym się handluje na ulicy i co się z tym robi. poza tym
koleś przyniósł swoją bakę i mówił że czymś ją tam wzmocnił
nauczcie się czytać ze zrozumieniem, zawsze miał dobre palenie i na pewno nie od "hurtownika" jak to określasz, bo to wszystko jednym chujem podparte. Tylko to było jego, a jak ktoś jest gejem i lubi być ruchany to nie moja sprawa.
A tak poza tym to tacy liberalni niby jesteście, a jak ktoś użyje innego synonimu słowa, to od razu rzucacie się jak hieny na człowieka aby go obgryźć.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 381 / 5 / 0
Najebałeś małolata za to,że miał za mocne palenie.Powiedział wam,że czymś wzmocnił także wszyscy wiedzieli i palili z własnej,nieprzymuszonej woli.Ostrzegł wcześniej i byłeś świadom tego,co może się zdarzyć jeżeli myślisz choć trochę o konsekwencjach tego,co robisz...Nigdy nie wiadomo,prawda ? Sam byłem świadkiem jak po całodniowym paleniu mieszanki ziołowej poczęstowałem znaną mi osobę,która przez to była bliska zejścia.Z powodu jednego bucha z lufy,ogarniacie ? Doświadczona osoba. Ataku dostała po jakiejś poł h i nigdy więcej nie chcę czegoś takiego oglądać.Także jak się nie jest pewnym to trzeba rozważyć każdą ewentualność.
Zresztą ja jestem liberalny,luz rób sobie co chcesz ale na szacunek u ludzi nie zarobisz lejąc nieświadomego gówniarza.
  • 677 / 10 / 0
Tylko że kiedy bierzesz bake, to chcesz dostać czyściocha i Twoja w tym głowa że jak chcesz sobie coś mieszać to sobie mieszać, a nie że dzwonisz, łebek wpada i mówi wzmocniłem Ci ją, ściągasz macha i nie wiesz co się dzieje. Też bym pierdolił takie palenie.
  • 381 / 5 / 0
To bym o tym oznajmił,grzecznie wypierdalaj i zakończył współpracę a nie lał młodszego,a co za tym idzie zapewne słabszego.Mało opcji się znajdzie jak zakończy się taką współpracę ? Zawsze jest skąd ogarnąć.Chciał palenie,miał palenie.
  • 677 / 10 / 0
Zrobił bym tak samo Mihau, z racji tego że uważam że przemoc rodzi przemoc a przemocy nie lubię. Chyba że oglądać w tv :D
  • 3490 / 55 / 0
No widzisz, a Fister zatrzymał się w rozwoju na europejskim średniowieczu.

Do MMA nie za marihuanę się brać jak masz opuchnięte jajca.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 152 / 8 / 0
Do mma trzeba miec twarda psyche a po kolesiu ktoremu trawka spuscila psychiczny wpierdol tego spodziewac sie nie mozna no chyba ze bedzie nastepca goloty i bedzie spierdalal z ringu w poplochu
A co do tego co jest na ulicy to pewnie mam wieksze pojecie niz ty kolego nikt ci nie dopierdoli baki niczym procz dodatkow wagowych taka baka to 90 procent rynku wiec zalorze sie ze wlasnie ty jestes gejem jak to nazwales i jestes ruchany az iskry ida i to nie przez jedna osobe a kilka zaczynajac od producenta konczac na mietku poganiaczowi z osiedla Wiec nie czuj sie elo gangsta bo to jest zalosne gdybylbys taki madafaka to nie motal by ci malolat ktory cie jeszcze opierdala bo watpie by latal charytatywnie Po tych patentach z zgnila baka wnioskuje ze masz 16 lat badz deficyty intelektu wiec WDS
  • 115 / 3 / 0
a dodawanie syntetycznych kanna to co? to nie pierdol, ze dodaja tylko dodatki wagowe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.