Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2637 / 37 / 0
eee...chyba zle zrozumiałeś.Miałem na myśli DROPSY lepsze, czyli tabletki.Piłem raz syrop i dziekuje.Wole tableteczki 100%
  • 242 / / 0
Wiem co miałeś na myśli, tylko że ja pomyślałem sobie dodatkowo o kosztach i ilości, tabsy jak lekko sie rozpuszczą na języku to jest źle a co tu mówić o syropku. :retarded:
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
W smaku syrop zły nie jest, raz w życiu piłem i na exa poszedł. Ale droższy fakt, szczególnie dla kogoś kto przepierdala cały kwit.
  • 242 / / 0
Najbardziej mnie odrzuca to że syropek jest droższy, a jak już to powinni stworzyć syrop Acodin 450 , byłoby lepiej.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
haha albo jeszcze bardziej skoncentrowany tylko ,żeby ten niebiański smaczek zachował ;p
  • 242 / / 0
A ku uciesze ćpunów powinni stworzyć Acodin 900 %-D
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez stalker52, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2637 / 37 / 0
oooo To by było piekne nie :-D
  • 242 / / 0
Troche szybko by wtedy znikał z aptek taki Acodin 900, na raz i huj, a nie pieprzyć się z dwoma opakowaniami tabsów.
  • 2637 / 37 / 0
Wygodniejsza w huj opcja stary nie. Wypijasz soczek na raz, lub wczesniej odmierzona dawkę i po klopocie a nie 1h zarzucania po 10 tabsów, co by sie nie zbełtać :kotz: ^_^
  • 242 / / 0
No i tutaj mnie przyciąga acodinowy syropek, ShadySharky właśnie na raz i huj, czy odmierzoną dawke, no ale najwygodniej w świecie, ale pewnie tego nie zrobią, byłyby właśnie opcje Aco 450, i (lub) Aco 900.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.