Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 242 / / 0
Wy piszecie o 3 paczkach a mnie niecała jedna paczka wjebała na silne 2 plateau z OEV'ami i CEV'ami tak jak Debson że po takiej dawce to zgon, albo podróż do ameryki łacinskiej %-D
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
Na taką tolerancję się ciężko pracowało ;p
  • 62 / 1 / 0
Gdzie te czasy, że paczka Acodinu wypierdalała mózg na inną orbitę... :-(
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2650 / 42 / 0
Aż się łezka w oku kręci :'( Ja chce te czasy z powrotem! Piekne czasy... ;] :yay:
p.s. 444 post :-D Piękna liczba :*)
  • 1 / / 0
Cześć . Ostatnio miałem gorszy czas i nie chciałem myśleć zbyt wiele . No i 3 dni jadłem DXM + clonazepam + alko. Pierwszego dnia 450 następnego 3 opakowania no o ostatniego 3 dnia 4 opakowania czyli jakies hmmm 1800 mg DXM . Codziennie jadlem rano 10 clonazepamów 2 mg . Najciekawszy byl dzien ostatni kiedy zjadle 4 opakowania . Było mocno bo widziałem juz rzeczy ktorych nie ma a najciekawsze ze caly czas normlanie myślałem albo tak się mi wydawało . Podchodzili ludzie do przystanku ale znikli potem gdy wsstałem. A gdy wstałem poczułem Coś ciekawego i realnego bardzo. Trzęsienie ziemi wszystko bloki ziemia trzęsły sie myślałem ze to koniec świata Kobieta z przystanku zapytala czy wezwac pogotowie a ja oparty z tyłu reką o ziemie staralem sie wygrac z tymi wstrząsami tektonicznymi . Ledwo usiadłem na siedzisku przystankowym i powoli wstrząsy sie uspokajały. Nie miałem efektu dysocjacji czułem ciało i normlanie chodziłem .Pozniej wiem ze gdzies poszedlem i nie pamietam bo nie dzialo sie nic istotonego. Przez miesiąc po tym czułem sie codziennie tak jak czuje sie kazdy po sporej dawce DXM na 2 dzien ale ja tak mialem miesiac. Ważyłem wtedy 88kg wiele osob mowilo ale to nie mozliwe bo to dawka smietelna , a jednak NIE jest smierelna ale nie radze nikomu jesc takich ilosci DXM ;-) mi na niczym nie zalezalo wiec zrobilem tak. Pozdrawiam :emo: :yay: :*) :finger:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.