Wypowiem się na temat odmian, które miałem i które dają radę :D :
- white russian aut
- passion 1
- easy sativa
- kali mist
- sativa fast
- sweet edi
-ak 47 aut
Ważne, czy kupisz nasiona F1 czy F2 i jakiego sa pochodzenia, biale ruski mialem jakiejs "oryginalne" F1 femi i wszystkie rosły rowno, ten sam fenotyp, a np ak 47 aut mialem juz F2 i... jeden karzeł, drugi jak kapusta, szkoda gadac. Ogolnie polecam white russiana, sative fast i passiona, sweet edi mnie rozczarowal, ale moze to taka roslina mi sie trafila. Pozdro
Breslau jest niemieckie!
- Mazar i Skunk 11. Jakość oby dwóch odmian bardzo dobra, plon średni lub raczej mały. nie wiem czy doszły do końca ale zbiory na Mazara przypadły bardzo wcześnie. Pod koniec września chyba...
Breslau jest niemieckie!
o ile mi wiadomo to chodzi o tą odmianę.
http://ganjafarmer.pl/product.php?id_product=65
- Maroc
- Easy Sativa
- Durban Poison
- Passion #1
- Holands Hope
- Early Skunk
- Early Girl
- Shaman
- Mighty Mite
- Early C'99
- Swiss Miss
- Top 44
- Earl Special
- Purple Power
- Purple Maroc
- Swiss Mix (op)
- BWC ( Blueberry x White Widow x Canadian)
- Passion x gws
- Early Maroc i BWC
- Easy Sativa x ( c99 x Victory)
- Easy Sativa x Early Maroc
- Easy Sativa x Mighty Mite
- Ruderalis Skunk x (Maroc x GWS)
- Shaman x GWS
- Maroc x GWS
- MAROC x WCZESNE
a tu link: http://otwartapestka.info/viewtopic.php?t=4384
myślę żę komuś sie może przyda.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.