Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 326 / 5 / 0
Ja z perspektywy czasu też muszę przyznać że różnicy w mocy nie było aż takiej by polecać jedną metodę nad drugą, plusem na pewno trzymania pod jeżykiem jest brak tego obrzydliwego spływu.
  • 458 / 14 / 2
Bardzo prosze o wiecej informacji na temat pulsu serca po tej substancji.
  • 1179 / 9 / 0
A 100mg długo trzeba pod językiem trzymać? Bo przypuszczam że smaku truskawkowego to to nie ma %-D
  • 3449 / 129 / 8
7 minut, a potem wypluć :nuts:
sorry, ale to było naprawdę głupie pytanie
  • 1179 / 9 / 0
A co w tym głupiego? Pytam kurwa w jakim czasie się wchłonie.
  • 987 / 8 / 0
Dziś też chciałbym sprawdzić tą metodę i również przyłączam się do pytania.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Hm, no mnie nasuwa się odpowiedź "trzymasz aż się wchłonie"... metoksetamina się dobrze rozpuszcza w wodzie. Myślę, że jak kogoś obrzydza smak metoksetaminy, to niech wali w kabel :) Zarówno trzymanie metoksetaminy pod językiem, jak i jej spływ nie są szczególnie obrzydliwe moim zdaniem.
  • 1876 / 23 / 0
Splyw z ketaminy jest duzo okropniejszy :)
  • 1179 / 9 / 0
Czeslaw pisze:
Hm, no mnie nasuwa się odpowiedź "trzymasz aż się wchłonie"...
A mi nasuwa się pytanie "to wiesz w końcu ile, czy tylko pierdolisz 3 po 3 i nie masz pojęcia ile to trwa, bo nie próbowałeś?" ;]
no offence
  • 987 / 8 / 0
Dawaj potrzymamy to z 10 minut - powinno być ok. Wydaje mi się, że efekty czuć praktycznie od razu, więc jak tylko zacznie się rozkręcać to oznaka, że się wchłonęło.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2011 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.