Narobiłem se wczoraj ochoty na pewne ziele gdy lężąc w nocy koło nosa przeleciał mi znajomy zapach(pewnie pot spod pach) i przypomniał mi się zajebisty skun jaki gościł na moim podwórku około 8lat temu. Upierdalał po jednym głębszym na 3godziny tak że nogi same chodziły ryj sam sie śmiał i fajnie gilgotało w gardło choć smak kurewsko ostry ale za to soczysty. Z wyglądu taki jaśniejszy i ostro podjezdzał jakby pieprzem i jak wspomniałem 'potem' choć intensywniejszy był jednak zapach pieprzu.
I Quiz jest taki : Jaka to baka? Pytanie za 100punktów do koneserów, smakoszy rozkoszy i zaawansowanych Zielarzy.
Wiem że temat jest raczej trudny ale dręczy mnie to od wczoraj i z moich przemyśleń celowałbym raczej w jakąś mocną indyjke choć chuja sie znam.Pozdroo
W wątku biega o to żeby za pomocą opisu weedu(zapach, smak, barwa,cechy charakterystyczne np.zapach pieprzu w tym wypadku) podpowiedzieć zainteresowanemu czego ewentualnie ma szukać w seed bankach tudzież coffeshopach.
C.R.E.A.M.
Moze ta tabelka jest w stanie Ci w jakikolwiek sposob pomoc, o ile w szkole nie miales mongolskiego.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.