Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 372 / 951
leamas pisze:
Nie leży, tym bardziej, że to mocna roślina, musiałeś mieć naprawdę kiepski materiał.
Domyślałem się, jednego i drugiego. Pracuj spokojnie, tym bardziej, że, jak widzę, przekroczyłeś magiczną granicę.

Ano, przydałyby się.
  • 589 / 1 / 0
Coś się poradzi.

Chciałbyś pewnie FAQ odnośnie użycia, mniej uprawy. Odnośnie następnych FAQuff, zrobię wyznacznik tematu. Znaczy mogę zrobić, tak samo, jak i następne FAQi. Co powiesz na FAQ wszystkich FAQuff? Przyłączysz się? Nie chcę tu być taki samotny.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 589 / 1 / 0
Czemu mam uciętą końcówkę?
Z góry, nie ma za co.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Co z tym fakju? Bydzie? Nie bydzie?
  • 589 / 1 / 0
Deeply sorry, zatrzymały mnie tutejsze wyskoki. Jest w toku, nie zapomniałem.
  • 104 / / 0
Odświeżam temat ponieważ posiadam nasiona tejże rośliny, siać ich nie zamierzam lecz użyć w inny, wiadomy sposób:)
Jaka ilość byłaby sensowna? Mam parędziesiąt gram :-D ok 50-60 ale jest tego sporo,
  • 589 / 1 / 0
Cel, oczekiwania, misja, cokolwiek?
  • 25 / / 0
Na http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127 znów dostępna. Ktoś może próbował?
  • 527 / 6 / 0
nie masz co robić zamieszania...cały czas byłą dostępna-co mnie swoją drogą dziwi. fakt że kora jedynie stymuluje (nie ma działania psychodelicznego jak nasiona) ale jednak :-)
  • 69 / / 0
czy są gdzieś w Polsce nasiona do kupienia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.