Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
jadąc w autobusie np i stojąc w korkach nadal występuje w głowie mej zajebista dylatacja czasu. jadę 30min, a wydaje mi się, jakby to było co najmniej 2 godziny.
Uwielbiam go chyba bardziej niż samą fazę. ;]
Annika pisze:Życie na zejściu jest ciekawe
apropos nie-wytrzeźwienia, (o kaca nie chodzi, tlyko o to, że dex działa jesze) nie powinno się pokazywać tak światu, noale. pisanie sprawdzianu trzymając się za jedno zamknięte oko nie jest raczej frajdą.
ohlaa pisze:no gdyby nie ten ścisk który mnie denerwuje
Na zejsciu wypas jest zapalic trawki, jest wtedy niesamowicie mocna faza i to taka nietypowa...
Maleczny pisze:Ja mam na drugi dzien(czasami kilka dni jak duza dawka) bardzo dziwne sny... duzo z nich pamietam i sa mocno realistyczne.
Na zejsciu wypas jest zapalic trawki, jest wtedy niesamowicie mocna faza i to taka nietypowa...
co do snów: gdyby w mózgu był jakiś ośrodek odpowiedzialny za marzenia senne (może jest?), to mam wrażenie, że u mnie przestał spełniać swoją funkcję. prawie zawsze pamiętam, co mi się śniło. czasem nawet sny te są na tyle 'realne' i prawdopodobne, że już nie wiem czy to prawdą jest czy nie. w ogóle, męczy mnie ostatnio jakiś koszmar/napad- nie wiem, czy śnię wtedy czy nie, ale wydaje mi się, że nie, ale to już trzeba by sie rozpisać. btw, kiedyś i tak poradzić się muszę kogoś tu z forum, może to przypadłość zbiiorowa deksiarzy..
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.