Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 8 / 0
Koledzy polatatalem sobie tak:

1(dzien). citro 900 mg DXM

2.(dzien) citro 450 450 DXM

3. (dzien) citro 300 mg + 600 mg do tego 3 avio - i to był jeden z najlepszych lotów które miałem pełno CEVy, OEVy

wszystko w miare odsypiane bylo bo mam wolne do tego kloniki na spanie - ktos z dzialu muzyka trafil w sedno i polecil soundrtack z asssasin creed 2 MEGA BOSSKI

teraaz mysle jak to fajnie zakonczyc bo aktualnie leze w lozku po dwoch lorafenach 2,5 i mysle cze nie powtorzyc wczorajszego 600 + 300 z avio bo fizycznie jeste swiezy, jedynie lekki zakret w bani mam taki ze zona sie denerwuje bo ciagle gdzies sie potkne, kawe wyleje itp :gun:
  • 347 / / 0
pytanie: Deksiarze mam obowiazek pić codziennie 2 lityn nektaru z grefpruta. czy jak po tygodniu zażre acodin będzie efekt jakiś lepszy? tak pisze bom na bani i mi ucikają litrki
Duchem muzyki tchnie cała natura.
MY NIE MUSIMY SŁUCHAĆ MUZYKI MUZYKA JEST W NAS
  • 2641 / 39 / 0
Eeee...Poprawa bedzie niesamowicie odczuwalna :-D To cos podobnie jak z kuracja citroseptowa,moze nie bedzie taki efektow jak przy citrosepcie,ale beda dosyc bardzo odczuwalne ;-)
  • 242 / / 0
A ja tam żadnych popraw nie zdążyłem zarejestrować przy braniu DXM z grejpami, ogółem to przy wzięciu 300mg czułem się jak na 330mg, ogółem IMHO to DXM z grejpami to u mnie dno i jeszcze ten okropny smak grejpów :kotz:
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2780 / 39 / 0
Musiałeś coś spierdolić, bo różnica jest przecież kolosalna...
  • 242 / / 0
Hahaha już wiem co spieprzyłem, kupowałem "sok" z zawartością 20%, i tak był nie dobry.Następnym razem sam se wycisne soczek.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Ja ostatnio opatentowalem metode ze grejp albo citro co 3ci czwarty tip. Po takiej przerwie gdy trip wydaje sie"zwyczajny" Pierdolniecie sobie soku z grejpa al kikadiesia kropel citro na raz następny daje nam mega satysfakcje z tripa,jest kop w kore mózgowa i piekna ufoeia ktora trwa kilkanaście godzin.chociaz jak ktos jest słaby psychidznie albo nieprzygotowany to odtatnie 10godz tripa go zmęczy. Także rozsądnie...
sorry za meine mistakes ortograficzne ale 12mg klona z deczka mnie pochlastało :D
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 11 / 1 / 0
Nie działa to na mnie odpowiednio, coś tam niby nasila i zmienia, ale nie jest to efekt warty kupna grejfrutów , wolę już kupić kolejną paczkę aco. Próbowałam w wersji - przed zjedzeniem aco , - podczas jedzenia aco , - po zjedzeniu aco, -podczas trwania fazy , - na zejściu, czyli niemal wszystkie.
Uwaga! Użytkownik gugul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
A ja to sam juz nie wiem, raz po greypach mam zajebiscie a raz nic nie daja, wogole mam tak ze nieraz wieksze dawki robia mnie duzo slabiej niz kiedy indziej mniejsze... teraz mam zamiar kupic 30ml citroseptu i codziennie zapodawac i zobacze jak bedzie...
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2641 / 39 / 0
Wiec soki 100% kupywane w sklepie dzialaja? mam na myśli nie roznia sie specjalnie od tych wyciskanych z grejpfruta?(po co ja przegryzalem ciagle te jebane grejpy) :#: ,nie mam sokowirowki ani nic w tym stylu,dlatego taki soczek 100% ze sklepu bylby dla mnie duza wygoda :-D Odp. w miare szybka bylaby spoko ;] po mesiecznej prawie przerwie przydaloby sie zarzucic kochanego dexa,nienawidze gryzc tych jebanych grejpow .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.