sorry jeśli zły dział, ale ten wydał mi się odpowiedni.
W ciągu roku mamy prawo zmienić przychodnię podstawowej opieki zdrowotnej 2 razy bez żadnych opłat, tłumaczeń itd. Mam zamiar to zrobić zarówno z powodu przeprowadzki (do starej przychodni mam daleko), jak i z innego powodu - wyłudzałem tramal od lekarza kilkukrotnie w tej przychodni z tekstem, że nie mogę dostać się teraz do tspecjalisty, a potrzebuję leków. Teraz lekarz chce żebym przyniósł zaświadczenie od specjalisty, że jestem beznadziejnym przypadkiem dla którego nie istnieje inny ratunek, niż wdupczanie Tramalu w młodym wieku.
No i tu pojawia się pytanie do kompetentnych osób - czy nowa przychodnia bedzie miala dokladne info z mojej starej karty? Co, kiedy, jak brałem? Czy może tylko częśc informacji albo wcale?
pzdor
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.