Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 187 / 2 / 0
Rozkruszone retardy to prawdziwe smakołyki... Kurwa ohydztwo. Muszę znaleźć jakiś sposób na zabicie smaku skuteczniejszy niż zatykanie nosa i picie gęstego syropu malinowego... :rolleyes:
  • 341 / 55 / 0
zalej syropem pini ^^
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 298 / / 0
yaba pisze:
Rozkruszone retardy to prawdziwe smakołyki... Kurwa ohydztwo. Muszę znaleźć jakiś sposób na zabicie smaku skuteczniejszy niż zatykanie nosa i picie gęstego syropu malinowego... :rolleyes:
Czekolada z nadzieniem. Przechodziłem przez różne zabijacze smaku i ten jest najlepszy.
  • 262 / 1 / 0
w koncu nie wiem nic,poltram w ampulkach lepiej podac iv czy im? Podobno iv z ampulek nie działa a domiesniowo niby tak. To jak to w koncu wyglada naprawde do 100 diablow? :diabolic:
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
chyba logiczne że i.v..choć tramadol niema wejścia szczególnego to napewno ampułki najlepiej i.v..
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1718 / 9 / 0
trampek ma wejscie. Chujowe, ale ma.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Ja lubię wejście trampka, ale nie więcej niż 200mg i w ciągu, bo bez tolerki to za dużo. Powyżej 200 są za duże mdłości i obrazek lata na boki i łapki się trzęsą.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 262 / 1 / 0
ale mowisz o ampułkach nie tabsach przerobionych do pompowania?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
w ciągu to wiadomo bo ci gasi głoda momentalnie i tyle.... forest dla takiego wejscia to ja dziekuje wolałem juz normalnie wziąść no chyba ze akurat ampułki były... moze masakradore cos w tym jest bo ja nigdy ponizej 300 nie pukałem wiec niewiem....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 262 / 1 / 0
Sek w tym ze ja sie dawno temu tak uwolniłem od trampka przechodzac z tabletek jedzonych na dozylnie ampułki. I w zyciu 300 czy 400 nie wywołały u mnie zadnej eufori. Ale wyciagneły z ciagu bez skreta,do dzisiaj probuje rozwikłac zagadke tego fenomenu :diabolic:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.