Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 1 / 0
Raz w życiu na toksykologi dostałem relanium dożylnie i muszę powiedzieć że to było coś zajebiście przyjemnego. Naspidowany byłem dobrze, a gdy to wtoczyło się w krwioobieg to odpłynołem w sen. Przeważnie dają kroplówki płukanki, ale wtedy mnie zaskoczyli tym zastrzykiem :D
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 62 / 0
Witam.

Pytanko, odnośnie przygotowania. Jaki spiryt, jakie proporcje do przygotowania diazepamu i.v.?
Mam lekkie wątpliwości, bo na forum się przewijają info o spirytusie 0,2%, salicylowym, i retyfikowanym. Wolę nie walić tych 2 ostatnich zbytnio. I ile gliceryny dać?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 402 / / 0
Można dać klorazepan (tranxene) iv? to jest w kapsułkach:
[ external image ]
No i oczywiście jak to przyżądzić? rozpuścić w wodzie czy jak, no i jaką dawke najlepiej zajebać?
  • 576 / 8 / 0
Po co ?? działanie to samo i niema wejscia.... Pozatym Klorazepan daremne benzo :nuts: ... Co innego jak masz w szkle ale to np klona czy chocby rolke fajnie zmiksować z opio w jednej pompie... Przerabiać Klorazepan do i.v BEZSENS... :finger:
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 87 / / 0
Powiem wam ze troche mi dzisiaj odjebalo i zachcialo mi sie cos IV.. nie majac o tym zialonego pojecia wrzucilem na łyrzeczke 1 mg alpry i 4mg klona... zalalem spirytusem alpra rozpuscila sie momentalnie.. z klonami bylo rgorzej.. dodalem wodu do injekcjji ... rozpuszczalo sie powoli... w koncu sie wkurwilem i wyjelem tabletki rozkkruszykem nozem... wrzucilem na lyrzeczke .. podrzalem zaczelo sie lekko gotowac... spoko wszystko rozpuszczone... tyle ze konsystencje mialo bilej mazi.. cos jak spermy.. zrobilem filtr w wacika.. nnawyciesklem do strzykawki 2ml ila 0,5przez wacik... zebranie 0,5ml zajelo mi jakies 5minut... bylo to poprostu za geste.. dodalem wiecej wody di injekcji w kocu udalo mi sie zebrac prawie cala lyzeczke i 2ml w strzykawce... konsystencja mentna.. wbilem w zyle.. zacianelem krew.. w strzykawce porobily sie jakies dziwne nierozpuszczone gluty... roztwor robiony e 10 min tablety poprostu rozpuszczone w mazi... pomyslalem ze zle moglo by sie to skonczyc wbijajac wszystko IV chociaz juz walnelem okolo 0,3ml... poprostu zle to wyladalo w strzykawce... przeszedlem na pomysl injekji domiesniowej ... posladek... tam gdzie mialem duze doswiadczenie wbijania kiedys koksow.... weszlo lado nie bollo. Po jakiejs chwili spoladajac w lustro wyladalem ciobajmniej jakbym zajebal 800mg kody... oczy chinskieo zwiadowcy.. opiatowca... samopoczucie dosyc mocno zmeczone.. czulem sie jakbym zjadl 10 klonow na raz.. oolnie nie bylo to nic przyjemnego... duzy relaks ale nie do konca przyjemny, totalne zajebanie i to wszystkko .. na szczescie przeszlo po jakis 40-60minutach wypilem duza kawe wypalilem papierosa i odpuscilo... oolnie czulem sie na tym jakbym troche overdozowal... malo przyjemne uczycie... trrzesace sie lapy itd.. tak jak mowie w koncu pzeszlo i wreszczie czuje sie tak jak powinienem. dodam ze przed dojebaniem teo strzala zjadlem moze z 3-4m alpry jakies 2 odziny wczesniej. Nikomu nie polecam takich eksperymentow bo poprostu sa tego niewarte i nie sa przyjemne. Pozdrawiam
Jedynym podobno rozpuszczalnym benzo w wodzie jest midazolam i tego bym moze jeszcze sprobowal.
Probowalem IV alpry (teoretycznie tez rrozpuszczalna w wodzie) i 10x lepiej poprostu ja polknac.
Dziekuje to wszystko...
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2011 przez codacola, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 402 / / 0
Dobra bezsens, nie bezsens, sam chce się przekonać, klora mam rozpuszczać w wodzie, czy spirytus 0,2 % długo będzie to ogólnie trwało, bo coś czytałem że 24h, a że zależy na czasie to jakoś bym przyspieszył, jaką pompkę kupić najlepiej i igłe? wystarczy jedna pompa czy 2 ?
Proszę o szybką odpowiedź.

Głównie chodzi o to czy trzeba to jakoś odsączać, ale chyba nie, jest w kapsułkach, dobrze się chyba rozpuści, całkowicie?
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2011 przez Psyks, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1098 / 7 / 0
Ja zolpidem rozkruszylem w pizdu na lyzeczce, dolalem do tego 1ml wody do iniekcji, zmieszalem dokladnie, az wszystko rozpuszczone i w bacisza poszlo...

Od dzisiaj benzo tylko tak wale, najlepszy sposob, ze wzgledu na szybkosc, moc itd... Nie musze z zapchanym nosem chodzic caly dzien albo nic nie jesc, zeby polknac..

Plyn mam podobny do mleka, przy filtrze zostaje troche prochu, czyli pewnie wypelniacze. Okolo 0.5ml mam na strzala... Nic nie szczypie, wszystko piekniusio.

Polecam.
  • 3216 / 394 / 0
A ja odradzam. Od pukania benzosów z tabsów (w tym zolpi) szybko zapadła mi się żyła, nie wykończył jej brałn przez 3 miechy tak jak przefiltrowane tabsy przez 4 dni. Jak dla mnie to doustnie działają tak samo dokładnie, jedynie przy IV szybciej wchodzą ale co za różnica czy od razu czy po 20 minutach. No chyba że ktoś ma fetysz igły. Ja żałuję że brałem IV ale widzę że są tacy co lubią.
  • 3449 / 130 / 8
W 100% potwierdzam słowa Blu. Benzo IV działają identycznie jak doustnie, tylko szybciej wchodzą. Jak macie w szkle to można strzelać, ale tabletek się nie przerabia.
moor1992 pisze:
płyn mam podobny do mleka
Od dawna wiedziałem, że jesteś zajebisty. Ten drugi zresztą też, klorazepat iv. Dostańcie zatoru, proszę.
  • 1959 / 62 / 0
Ale jak się robi mixy, np. z metkatynonem to można zrobić za jednym zamachem. Jeśli solo, to rzeczywiście nie widzę sensu. Zrobiłem wczoraj 10mg diazepamu w 0,75ml spirytusu i 0,75ml wody, leżało przez 24h i działa.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.